BROJNE PRIJAVE

Fotografijama seksa 25-godišnjakinja iz Metkovića od bivšeg partnera iznuđivala novac, uhićena je

Kad nije pristao na iznudu, poslala je fotografije njegovu poslodavcu, zbog čega je na kraju dobio otkaz
Ilustracija
 iStock

Zbog niza kaznenih djela, točnije pokušaja iznude, nametljivog ponašanja te lažnog prijavljivanja na štetu triju osoba policajci iz Metkovića uhitili su i kazneno prijavili 25-godišnju mještanku.

Nakon što su se zaredale prijave ukupno četiri osobe, policija je nad 25-godišnjakinjom provela kriminalističko istraživanje. U razgovoru s njezinim žrtvama, koje su svoje tvrdnje potkrijepile dokazima, utvrđeno je da je osumnjičena pokušavala iznuditi 54-godišnjeg muškarca s kojim je u kontaktu od početka svibnja ove godine.

Međusobno su njih dvoje razmijenili poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja, nakon čega je mlada zavodnica zatražila od sredovječnog muškarca novac u zamjenu za šutnju. Točnije, zaprijetila mu je objavom njihove vatrene komunikacije, no zavedeni muškarac na iznudu nije pristao pa ju je ona proslijedila medijima, kao i njegovu poslodavcu koji je 54-godišnjaku uručio otkaz.

Policija je, dalje istražujući, otkrila da je 25-godišnjakinja od lipnja do kolovoza ove godine putem lažnih profila na društvenim mrežama i lažnih e-mailova uspostavljala neželjene kontakte sa 30-godišnjom ženom koju je javno blatila. Ujedno je istu 30-godišnju metu i lažno prijavljivala poslodavcu za ucjene, mobing i zlostavljanje drugih zaposlenika, a dno dna je dotakla kad je tu ženu i njezina supruga prijavila centru za socijalnu skrb tvrdeći da zlostavljaju djecu.

Uhićena će odgovarati i za lažno prijavljivanje djela jer je 35-godišnjaka prijavila da nije postupao po njezinoj navodnoj službenoj prijavi kaznenog djela za koje je doznala iz medijskih objava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:22