IZNENAĐENJE!

Svi su mislili da će mačka uskoro na svijet donijeti malene, no na ultrazvuk je otkrio nešto sasvim drugo

Kad su je pronašli na ulici, zaposlenici skloništa su, videći njen trbuh, zaključili nešto što im se činilo očitim
 Screenshot TikTok

Mnogima se dogodilo da su u nekom životnom trenutku nakon nekog vremena ponovno susreli kolegicu, susjedu ili kakvu daljnju rođakinju i uzbuđeno joj čestitali na prinovi. Ispostavilo se, na čisti užas čestitara, da navedena nije trudna, nego da se malo udebljala. Osim što su htjeli propasti u zemlju od srama, mnogi su tada naučili da najprije ispitaju situaciju, prije nego kažu nešto što bi moglo povrijediti drugu osobu.

Mačka imena Jezebel sigurno bi također imala povrijeđene osjećaje da je shvatila što se točno dogodilo. A možda je i shvatila i prilično je bijesna. Kad je riječ o mačkama, teško je procijeniti. Naime, kad su je pronašli na ulici, članovi američkog skloništa Save-a-Pet Illinois su je odmah odveli kod veterinara. S obzirom na veličinu njenog trbuha, opravdano su zaključili da su tamo mačići koji tek trebaju doći na svijet. No, na ultrazvuku su se svi iznenadili.

Svi osim Jezbel, jasno.

Snimka je otkrila kako je njen trbuh zaista pun, ali hrane. Ono za što su ljudi mislili da je znak graviditeta, zapravo je bilo salo. Mačka je, iako je živjela na ulici, zapravo dobro i fino jela.

Sad je, naravno, čeka dijeta.

@vetproducts This little girl was a stray and ended up with a rescue. Her belly has been looking larger so she was brought in for a pregnancy check. She just been eating tons of food ? #ecc #cat #vetmed ♬ original sound - ECC rules
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:04