Iz prve ruke

Željka Ogresta: Otkrit ću vam svoju antivirusnu bombu!

Iako je sezona viroza i gripe iza nas, upitali smo poznatu televizijsku voditeljicu kako se ona bori kad netko od njezinih najmilijih oboli te što je uvijek u njezinoj kućnoj apoteci.

- Na sreću, svi smo u obitelji vrlo zdravi, i suprug Dubravko Merlić i naša djeca, najstarija kći Maja, sin Matej i najmlađa Marta. Nikada nismo imali nekih osobitih zdravstvenih problema osim uobičajenih prehlada, grlobolja i ponekad temperature, a sve to saniramo standardnim preparatima.

 

Čarobni napitak

Tako se u našoj kućnoj ljekarni uvijek nalaze aspirini, andoli, lupoceti za skidanje temperature, toplomjer, flasteri i sve one sitne potrepštine koje ima svako domaćinstvo. Za prevenciju moj čarobni napitak je mješavina đumbira, limuna i meda. Za pripremu ove zdrave antivirusne bombe treba mi samo nekoliko minuta, a jako dobro djeluje na organizam i zdravlje - kaže poznata televizijska voditeljica Željka Ogresta, koja sa suprugom Merlom već gotovo četvrt stoljeća uspješno dijeli privatni i profesionalni život.

 

Brine o svom zdravlju

Posljednjih godina na televizijskim ekranima gledatelji su je mogli pratiti u popularnom talk showu Piramida i Maestro, a mada je uvijek dosta poslovno angažirana, trudi se brinuti o zdravlju svoje obitelji.

Foto: iStock


- Mada se osobno ne mogu pohvaliti da previše pazim na ono što jedem, vodim brigu o tome kako se hrane moji ukućani, pa kod kuće uvijek imamo puno voća, na tanjurima dosta povrća, a često jedemo i ribu. Ako se to smatra zdravim, onda smo svi na pravom putu da nikada nemamo problema sa zdravljem - kaže voditeljica Željka Ogresta.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo