Reci 'da' orgazmu

Veliki vodič kroz oralni seks za nju, ali I ZA NJEGA!

Drage dame, 14. travnja zabilježite u svojim kalendarima jer to je i službeno Međunarodni dan kolača i oralnog seksa - što vam daje legitimno pravo da zahtijevate oralno zadovoljenje tijekom čitavog dana, kao i još poneku 'poslasticu' sa strane.

 

Možda će nekoga iznenaditi, ali mini istraživanje koje je proveo brend LELO pokazalo je kako 96 posto žena voli oralni seks, ali veliki broj njih nije nikad čuo za kunilingus. Nadalje, 60 posto njih redovito doživljava vrhunac tijekom oralnog seksa, pa nema boljeg trenutka od ovog da zgrabite svog partnera, posegnete za slatkišima i posvetite ovaj dan usavršavanju ove umjetnosti.

Donosimo vam vodič brenda LELO kako savladati umjetnost oralnog seksa.

 

Otkud slatkiši u Međunarodnom danu posvećenom oralnom seksu?

Ne postoje dokazi o tome kako su se slatkiši uopće povezali s ovim danom. Sam naziv je zapravo ženska verzija poznatijeg dana odreska i oralnog seksa. Pa ako to nije dovoljno dobro za njega, bit će za nju. Zar ne?

Eh, sad kad smo to riješili, recimo i to kako je čokolada poznati afrodizijak. Stoga, posegnite za kolačima od tamne čokolade, lezite i uživajte u vožnji.

 

Osjetite uzbuđenje koje donosi 'sjedenje' na kolaču… (ne šalimo se)!

Jedna mogućnost kako uklopiti kolač u proslavu ovog posebnog dana jest tako da sjednete na njega - moderni i prilično novi seksualni fetiš u kojem mnogi uživaju. Skinite donje rublje i sjednite na kolač kako biste pripremili teren, vlažan i neuredan teren. Zatim legnite na leđa i zatražite ga da sve počisti... jezikom. Zabavni i za prste polizati užitak.

 

Fokus na sve prave položaje

Kombinirajte položaje koji će vašeg partnera dovesti do ruba ludila dok ga oralno zadovoljavate. Zaboravite misionarski položaj i približite joj se odostraga ili joj dopustite da vam sjedne na lice. Pokušajte s podignutim nogama, odostraga, pozu 69 ili na sve četiri kako biste lako prešli na anilingus!

 

Golicajte maštu i opustite se

Nemojte odmah uletjeti grlom u jagode i navaliti na njen klitoris. Postepeno joj budite želju iznutra. Poljubite joj vrat, usne, kožu, i polako se spuštajte prema prsima. Čut ćete je kako diše i znati kad je pravo vrijeme da jezikom uronite dolje. Upotrijebite povez za oči kako biste još intenzivnije sve osjetila. Nemojte zaboraviti na kolače.

Foto: Promo

Igranje uloga

Igranje uloga parovima može pomoći da dodatno poboljšaju svoj seksualni život te ožive fantazije i time pomaknu granice osjetilnog iskustva. Na pravi način obilježite ovaj dan i poigrajte se u kuhinji.

Isprobajte neki seksi scenarij, neka on bude (zaista) goli kuhar koji stvara čaroliju u kuhinji te isprobajte svaki njegov specijalitet. Kad ste to napravili, otpustite i zadnje kočnice i bacite se na posao!

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo