Zašto bi samo vaš partner uživao? Vrijeme je da odvojite vrijeme samo za sebe.
 Foto: iStock
Navijačka groznica

Vas ne dira nogometno ludilo? Iskoristite ga za sebe na najbolji način

Unatoč euforiji oko naših vatrenih, vi ste jedna od onih koja ne trepne na Ćorlukinu požrtvovnost niti zabijanje Luke Modrića. No, to ne znači da idućih tjedana nema zabave i za vas.

Europsko prvenstvo u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu traje do 10. srpnja. Naravno, pričamo o nogometu. Ukoliko ste i vi jedva čekali da možete uživati u vratolomijama zgodnih nogometaša onda ovaj tekst nije za vas. Ako vam se pak diže kose na glavi od spomena ofsajda, stative ili penala, imamo nekoliko prijedloga kako kvalitetno isuniti vrijeme dok vaše „jače polovice“ strastveno navijaju.

U svakom slučaju, nemojte si dozvoliti da budete jedna od onih žena koje kvocaju i zgražaju se nad muškarcima koji gledaju kako 11 znojnih sportaša naganja loptu i uživajte u vremenu samo za sebe.

A zašto još večeras ne biste:
  1. Dogovorili ženski izlazak koji planirate već mjesecima. Prvo izađite ne finu večeru, a onda se isplešite u nekom od klubova.
  2. Ako je vaš dragi fanatični obožavatelj nogometa možete preko vikenda otići s prijateljicom i do mora. On neće ni primijetiti da vas nema, a još će vam i biti zahvalan što ste ga pustili na miru.
  3. Priuštili si frizuru, pedikuru, manikuru... Razmazite se i slobodno vrijeme iskoristite za uljepšavanje. Vjerojatno će saloni biti poluprazni pa iskoristite gužvu pred ekranima.
  4. Odveli djecu u kazalište ili kino. Ako nemate svog mališana povedite omiljenog malog susjeda ili nećaka i razveselite ih.
  5. Posjetili muzej, izložbu, operu i kulturno događanje na koja vaš dragi ne bi išao ni da mu prijete.
  6. Otišli na fantastični tečaj o shabby chick uređenju namještaja na koji ste toliko htjeli otići.
  7. Pročitali knjigu koja vam je već dugo na popisu želja. Ne morate gubiti vrijeme na kuhanje jer pizza ili ćevapi ionako najbolje pašu uz nogomet.

Kad nogometna euforija završi vaš muškarac će vam se vratiti sretan jer ima tako divno tolerantnu ženu kraj sebe, a vi ćete ga dočekati odmorni i napunjenih baterija. Vidite da je i nogomet odlična stvar!

Linker
23. travanj 2024 10:16