Ah, nije ni tim napuhancima lako :)
 Foto: Screnshoot YouTube
Nije mu mogla odoljeti

Urnebesni video: Baka zajahala plamenca, pa intervenirali spasioci

Simpatična ženica je upala u kolut i nije iz njega mogla izaći, pa je čak morala intervenirati i dežurna spasilačka služba.

Gumeni 'napuhanci' apsolutni su hit i ovoga ljeta. Ima ih na gotovo svakoj plaži na kojoj se nađete, a fotografije na društvenim mrežama posljednjih tjedana šarene se od raznih plutajućih "stvorenja". Trokut pizze, anđeoska krila, kriške naranče, ananas - ma nema što nema.

No, čini se kako tako nije samo kod nas, već širom svijeta, jer su i na Ibizi plutajuće životinjice raznih oblika isto tako prisutne. U njima uživaju ljudi svih životnih dobi, od male djece do umirovljenika, što je nedavno pokazala i snimka koja je obišla Internet.

Jedna je bakica na Ibizi pokušala zajašiti gumenog plamenca, ali to joj i nije najbolje pošlo za rukom. Simpatična ženica je, naime, upala u kolut i nije iz njega mogla izaći, pa je čak morala intervenirati i dežurna spasilačka služba.

Njena kći, Amanda Tindle, video je objavila na svom Instagramu, a u kratkom vremenu pregledan je više od 45 milijuna puta. Ono što je najviše nasmijalo korisnike je bakino zapomaganje koje polako prerasta u smijeh dok je vade iz koluta.

Da nisu 'napuhanci' za svakoga, baka je zaključila malo prekasno, piše Slobodna Dalmacija.

Ipak, ako nas pitate, nikad nisi dovoljno star da se zabaviš i uživaš u svemu što ti život pruža. Godine nemaju baš ništa s tim.

Tko zna, možda bakica iz prvog videa na idućem ljetovanju zajaše "malog ružičastog" baš kako je to učinila ova vatrena Amerikanka :)

Linker
20. travanj 2024 06:53