Getty Images/iStockphoto
TOP REZULTATI

Tajna uspješnog mršavljenja cijelo vrijeme nam je ispred nosa: najmoćnije čajne mješavine za rezultat o kojem već dugo sanjate

Zadnjih godina svjedoci smo ponovne valorizacije čajeva i njihove široke primjene u poboljšanju općeg stanja organizma, ali i pomaganju u rješavanju nekih ciljanih problema poput pretilosti, odnosno debljine

Svi mi znamo kako većinu vremena na raznorazne načine, svjesno ili nesvjesno trujemo i zanemarujemo vlastiti organizam i njegove potrebe. Nažalost, koliko god se trudili biti na pravoj strani, na strani zdravlja, životne okolnosti, stres, moderni ubrzani način života, te toksini koje unosimo u organizam putem hrane, vode, ili čak zraka kad-tad ostave traga na našem tijelu. Jedinom kojeg imamo. Svjetski detoks pokret godinama je lutao u traženju pravog načina za suočavanje sa ovim problemom i novonastalim okolnostima sa kojima suvremeni čovjek svakodnevno živi. Na kraju je zaključeno kako nam je rješenje oduvijek bilo dostupno, doslovno pod nosom. Radi se, naravno, o biljkama koje se nalaze svuda oko nas. Biljkama koje obnavljaju i iscjeljuju.

Biljni pripravci u obliku čajeva pripremaju se vjerojatno od trenutka od kada je čovjek otkrio vatru i sve od tada naovamo priznati su kao sredstvo za iscjeljivanje i ublažavanje brojnih bolesti i tegoba. Zadnjih godina svjedoci smo ponovne valorizacije čajeva i njihove široke primjene u poboljšanju općeg stanja organizma, ali i pomaganju u rješavanju nekih ciljanih problema poput pretilosti, odnosno debljine.

Upravo zbog navedenih činjenica Samovar je odlučio kreirati liniju detoks čajnih mješavina - TEAtox. Tu liniju čine čajevi ZIP-Zdravlje Iz Prirode, Protective tea, Bio relax i Nine-nane.


ZIP - čaj za pomoć pri mršavljenju i detox

promo

ZIP je pomno osmišljena mješavina čajnog bilja, koja pokazuje odlično diuretsko djelovanje, što je od iznimne važnosti za osobe koje imaju problem sa zadržavanjem viška tekućine u organizmu. Smanjuje osjećaj gladi, potiče, te čisti i regenerira organizam. ZIP čaj dovodi do smanjenja tjelesne težine, a zbog svojeg prirodnog sastava, izuzetno je blag prema želucu i pomaže otklanjanju simptoma gastritisa.


Protective tea

Protective tea

Mješavina domaćeg ljekovitog bilja na osnovi zelenog Rooibosa kao vrhunskog baznog čaja donosi čistu i nepatvorenu snagu prirode.

U ovo vrijeme viroza, gripe i raznih drugih zaraznih bolesti te pada imuniteta izuzetno je bitno pomoći vlastitome tijelu, dati mu ruku, u borbi za zdravlje. Upravo zato je Samovar tim osmislio ovaj čaj.


Bio relax

promo

Bio relax je potpuno prirodna mješavina ljekovitog bilja formirana prema najboljem fitoterapijskom znanju, tradiciji i narodnim običajima, uz uvažavanje kriterija pune kompatibilnosti i sinergije odabranih sastojaka. Prema tradicijskom vjerovanju, čaj od valerijane i kompatibilno bilje koje mješavina sadrži, stoljećima se koristio kod uznemirenosti i lošeg sna.

Vjeruje se da upravo ovo bilje blagošću svog prirodnog djelovanja otklanja učinke stresa, opušta mišiće, ublažava grčeva u nogama i trbuhu, smanjuje nadutost i smiruje želudac te smanjuje simptome iritabilnog crijeva, glavobolje, migrene te kroničnih bolova u kostima.


Nine-nane

promo

Dobar san je najbolja okrijepa tijela. Potpuno prirodan, ugodne biljne arome i mekog mirisa tople ladanjske večeri. Nine-nane čaj je mješavina ljekovitog bilja koja se, prema tradicionalnoj recepturi, koristi za opuštanje i ugodan san, te za otklanjanje umora, stresa i napetosti.

Samovar je tvrtka iz Rijeke, sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje čajeva i čajnih mješavina. Osim toga Samovar u svome portfelju ima i značajan broj suvenirskih čajeva koji predstavljaju sve hrvatske krajeve i mnoge hrvatske gradove. Samovar je u svijetu ljubitelja čajeva postao sinonim za kvalitetu, zdravlje, pouzdanost i ekskluzivnost, a čajevi iz Samovara piju se ne samo u Hrvatskoj, već i na svim stalno naseljenim kontinentima. Potvrda za Antarktiku se još čeka.

www.samovar.hr

#samozivim

Linker
15. travanj 2024 05:55