Osvoji! Osvoji!

Svaki tjedan nagrađujemo! Osvoji paket BIOBAZA MEN kozmetike!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! U suradnji s BIOBAZOM ovaj puta poklanjamo 6 paketa iz BIOBAZA MEN linije koji sadrže Black Soap i S.O.S. After Shave Balm.

Dobitnici BIOBAZA MEN kozmetičke linije su:

  1. Jasna Radetić, Sisak
  2. Karmen Puškadija, Novi Marof
  3. Željko Bošković, Zagreb
  4. Mladen Strahija, Prelog
  5. Sanela Tot, Slatina
  6. Antonija Maletić, Karlovac

O načinu preuzimanja nagrade dobitnice će biti obaviještene putem e-mail adrese koju su navele u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se možete prijaviti za naše tjedne nagradne natječaje.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan!

Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ovaj tjedan u suradnji s BIOBAZOM darujemo šest Biobaza MEN poklon paketa koji sadrže:

BIOBAZA MEN - Black Soap

Aktivni ugljen i kompleks esencijalnih ulja pačulija i lovora čiste kožu, smanjuju njeno mašćenje i začepljenje pora, te pojavu prištića. Hranjiva ulja bogata vitaminima A i E održavaju vlažnost i elastičnost kože. U praktičnoj čašici, daje bogatu pjenu, a prirodni sastojci djeluju antiseptički te pomažu pri regeneraciji kože.

BIOBAZA MEN - S.O.S. After Shave Balm

S.O.S. za nadraženu kožu dolazi u karite maslacu i ulju slatkog badema koji osiguravaju prirodnu vlažnost, lovoru i pačuliju koji djeluju antiseptički, a uz par kapi mente, pružaju predivno mirisno iskustvo. Nanijeti na čistu kožu nakon brijanja.


Jeste li se ikada pitali?

Prednosti prirodne kozmetike


Prirodna je kozmetika sve više u trendu, a najčešće asocira na proizvode koji sadrže biljne sirovine (biljna ulja i ekstrakte, eterična ulja) ili proizvode koji nisu testirani na životinjama. Prednost prirodne kozmetike nad komercijalnim proizvodima je u tome što se koriste prirodni sastojci vrlo slični sastavu kože. Tvari iz prirodne kozmetike koža prepoznaje i ugrađuje ih u svoje stanice što nije slučaj sa sintetskim sastojcima. Osim toga, komercijalna kozmetika sadrži konzervanse kako bi proizvodi dugo vremena mogli stajati na policama trgovina, ali oni često iritiraju kožu i izazivaju alergije.

 

Proizvedeno u Hrvatskoj

Liniju proizvoda BIOBAZA razvija i proizvodi tvrtka Magdis d.o.o. koju je osnovao u Zagrebu 1993. mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Magdis d.o.o. se tijekom godina farmaceutskim tehnologijama profilirao u vrhunskog uslužnog proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda. Osim proizvodnjom, tvrtka se kontinuirano bavi i razvojem proizvoda. Pored toga, Magdis se bavi proizvodnjom ljekarničkih i medicinskih sirovina i proizvoda.

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Stoga su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila, a na svakom proizvodu je označen točan udio sirovina prirodnog podrijetla. Također, BIOBAZA proizvodi sadrže visokokvalitetne aktivne tvari: prirodne maslace, biljna i eterična ulja, ekstrakte i dr. Svaka proizvedena serija se laboratorijski testira prije izlaska na tržište. Nimalo nevažna nije ni činjenica da BIOBAZA svoje proizvode ne testira na životinjama i ne koristi sastojke testirane na životinjama.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo