Getty Images
SVIMA NAM SE DOGODILO

Što učiniti kada izgorite na suncu, iako ste pazili na sve detalje?

 

Bez obzira na to koliko ste bili oprezni i pažljivi, tijekom cijelog dana izloženosti suncu ipak ste izgorjeli? Bez brige, niste jedini, a ovakve se situacije događaju jednako često na plaži kao i pri dužem izlaganju suncu tijekom dana dok ste u gradu. Ipak, ljetovanje i more najčešće su presudni faktor.

young woman on beach with suntan lotion
Getty Images/iStockphoto

I sigurno ste prije odlaska na more pročitali sve o zaštiti od sunca, odabrali najbolje kreme za sunčanje, pazili da ste dovoljno u hladu, ali svejedno ste uspjeli dobiti toliko neželjenu „crvenu kao rak“ boju. Cijelo tijelo vas peče i žari, a vama je u glavi tisuću bijesnih misli.

Da, možete biti ljuti sami na sebe, možete imati grižnju savjesti, ali najbitnije je da možete umanjiti štetu u tren oka zahvaljujući jednom – spreju. Nema mahnite jurnjave u trgovinu po jogurt i ostale preparate koje su naše bake imale kao tajno oružje, već je u pitanju Combusten sprej koji sadrži visoki udio pantenola u jedinstvenoj kombinaciji s adstrigentnim mlijekom te aloe verom i maslinovim uljem. Upravo aloe vera i maslinovo ulje brzo i učinkovito rješavaju probleme iritirane kože nastale uslijed neopreznog ili prekomjernog izlaganja suncu.

Sunburn woman skin with drawing waves of cream for UV protection.
Getty Images/iStockphoto

Znate onaj osjećaj kada izgorite i imate dojam kao da vam je koža toliko napeta i prenategnuta da vam je naprosto pretijesna? Do njega dolazi zbog isušivanja i dehidracije kože koja je doslovno šokirana opeklinama od sunca, ali Combusten sprej trenutno pruža osjećaj olakšanja i umirenja kože. Pantenol koji sprej sadrži u sebi pomoći će u trenutnoj regeneraciji kože dok aloe vera i maslinovo ulje dodatno njeguju i olakšavaju probleme osjetljive kože te uklanjaju taj neugodni osjećaj „pretijesne“ kože.

Ne morate se brinuti kako ćete dosegnuti izazovna područja kao što su leđa jer Combusten dolazi u formi spreja koji se s lakoćom ravnomjerno nanosi na kožu. Dodatni plus je što nema potrebe za dodatnim razmazivanjem čime ćete automatski izbjeći i dodatnu iritaciju već nadražene kože.

Combusten sprej dostupan je u ljekarnama, a mi vam predlažemo da si ga nabavite prije odlaska na godišnji jer izgorjeti zaista može svatko, ali uz ovog malog prijatelja će i to biti samo kratkotrajna neugodnost. Uživajte na moru i ne zaboravite paziti na svoju kožu!

Linker
25. travanj 2024 06:11