Prepoznatljiv identitet

Stigla nam je Affidea - vodeći europski investitor u zdravstvo

Affidea je glavni lider i inovator u zdravstvenim sustavima u čak četrnaest europskih zemalja među kojima se nalazi i Hrvatska.

Pred brojnim uglednim gostima iz svijeta medicine i javnog života u Zagrebu je s krajem proteklog tjedna predstavljena nova poslovna filozofija i vizualni identitet tvrtke Affidea.

Euromedic, pan-europski medicinski lider, postao je Affidea kako bi stvorio jedinstven i svjetski prepoznatljiv identitet te podigao razinu kvalitete svojih usluga diljem Europe.

Affidea je kao Euromedic u Hrvatskoj djelovala već osam godina, s Poliklinikom Dr. Kalajžić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu. Riječ je o jednom od najvećih investitora i pružatelja usluga u sustavu zdravstvene skrbi u okviru javno-privatnog partnerstva u Europi, a time i u Hrvatskoj.

 

Liječnici na okupu

U prisustvu uglednih liječnica i liječnika te poslovnih partnera, Affidea partyu pridružila se i posebna gošća, Tereza Kesovija.

Brojni gosti, među kojima su bili i dr. Igor Skljarov, dr. Ksenija Nikolić, dr. Vlatka Čavka, dr. Mislav Čavka, dr. Krešimir Čavka, dr. Rajko Tončić, dr. Vladimir Kovač, dr. Davor Duvančić, dr. Vesna Čubrić i dr. Ivan Karlak, izrazili su tako podršku Affidei dolaskom na svečani događaj u vidikovcu Zagreb Eye na središnjem trgu naše metropole.

Foto: Promo

Strategiju Affidee predstavio je njen autor, poznati brend strateg, Peter Economides, čiji je fokus usmjeren na strategijske odgovore oko promjenjivosti kulture, potrošačke navike i ponašanja te izazove regionalnog i globalnog širenja. Economides je bio zadužen i za strukturu globalnog menadžmenta i provođenje kampanje Think Different nakon povratka Stevea Jobsa u Apple.

 

Tko je Affidea

Za one koji možda nisu upoznati, Affidea je glavni lider i inovator u zdravstvenim sustavima u čak četrnaest europskih zemalja među kojima se nalazi i Hrvatska.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo