Podizači imuniteta

Stalno ste bolesni? Jeste li isprobali ovih 6 'podizača' imuniteta?

Koliko god se izgovarali da ne stižete odvojiti pola ili sat vremena u danu za sebe zbog silnih svakodnevnih obaveza, morate to učini. I to bolje prije, nego kasnije.

 

Taman ste ozdravili, a nije prošlo ni nekoliko dana i vi ste opet prehlađeni. Moguće je i da vas bole kosti. A povremeno vas, eto čisto da ne zaboravite "što propuštate", ulovi i hunjavica, trese vas groznica, oči se cakle i kronično vam nedostaje sna.... Nije nemoguće i da osjetite tegobe infekcije mokraćnih puteva u obliku svrbeža, peckanja i iscjetka.

Zvuči poznato? Ako je tako, očito je da imate problem s imunitetom, odnosno da je krajnje vrijeme da se posvetite sebi i svome tijelu.

Naime, koliko god se izgovarali da ne stižete odvojiti pola ili sat vremena u danu za sebe zbog silnih svakodnevnih obaveza, morate to učini. I to bolje prije, nego kasnije.

 

Možda vas u to uvjeri ovih 6 lakih, a djelotvornih 'podizača' imuniteta!

Iz navedenih preporuka - da jedete zdravo i vježbate, redovito koristite dobre bakterije i izbjegavate stres te da perete ruke i odijevate se primjereno vremenskim uvjetima, lako možete zaključiti kako je vrlo važno paziti da što kvalitetnije provodimo slobodno vrijeme. Te da se, također, doista posvetimo sebi i stvarima koje volimo.

Usredotočimo li se na takav, zdraviji način života, bit ćemo ispunjeniji, sretniji i zdraviji!


 

Promo

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo