Probajte biti disciplinirani!
 shutterstock
što se čeka

Šest DOKAZANIH benefita Kegelovih vježbi - od boljeg seksa do jačeg tonusa vagine

Vježbom možete ojačati mišiće zdjelice i ne dopustiti da išta utječe na kvalitetu vašeg života.

Svi ste vjerojatno čuli da je smijeh najbolji lijek, pa istražimo sve načine kako izbjeći doktora i jednostavno se smijmo svaki dan. Dokazano je da smijeh ima brojne blagodati na zdravlje kao što su smanjena razina anksioznosti i tlaka, smijeh jača vaš imunosni sustav i može djelovati kao prirodni anti depresiv. Čak može pomoći u sagorijevanju kalorija. Naravno ne smijemo zaboraviti da vaša sreća utječe i na vaše okruženje i čini ga boljim mjestom za sve.

Ali kao što mnoge žene koje su rodile znaju, smijeh ponekad može dovesti i do neugodnih situacija. Svi ćemo se složiti da je dijete vrijedno i nedaća, i mnoge žene mogu svjedočiti fizičkim posljedicama poroda.

Pogotovo što se tiče urinarne inkontinencije koju mnogi smatraju neizbježnom posljedicom poroda. No nažalost čak 60 posto ne potraži pomoć po tom pitanju. I nakon toga se boje jednostavnih situacija kao što su kihanje u javnosti ili smijeh.


Vidljivi rezultati

No nema razloga za brigu jer vježbom možete ojačati mišiće zdjelice i ne dopustiti da išta utječe na kvalitetu vašeg života. Za samo 5 minuta dnevno, KegelSmart donosi vidljive rezultate u samo 12 tjedana. Napravljen od medicinskog silikona, ovaj dizajn savršeno odgovara ženskoj anatomiji.

INTIMINA je provela kliničko istraživanje u suradnji s 'Banner University Medicine Institute in Phoenix', Arizona i dokazala benefite redovitih Kegel vježbi.

● 100 posto ispitanica primijetilo je jačanje mišića;

● U prosjeku, mišići zdjelice su dvostruko povećali svoju snagu u 12 tjedana;

● 90 posto primijetilo je povećano kontrolu mjehura;

● 94 posto primijetilo je bolji tonus vagine;

● 92 posto opisalo je jače osjete tijekom seksualnog odnosa;

● 83 posto svjedočilo je da je KegelSmart povećao kvalitetu njihovog života;

No, morate biti disciplinirani i redovito i precizno izvoditi vježbe. Uređaji kao što su INTIMINA KegelSmart funkcioniraju kao osobni trener, te je vrlo jednostavno slijediti rutinu koja je prilagođena vašim osobnim potrebama.


Zato više nema izlike zašto ne biste počeli sa svojim vježbama ovog trenutka i spriječili moguće komplikacije u budućnosti koje utječu na kvalitetu vašeg života.


Slijedite rutinu i više nikada neće doći do situacije u kojoj smijeh donosi išta osim čiste sreće.

ČITAJTE I: Evo zašto bi i vaš muškarac trebao izvoditi Kegelove vježbe

Linker
25. travanj 2024 07:22