Moćni antioksidans

Prirodni zaštitnik: Usporava starenje i štiti kožu od opasnih sunčevih zraka

Astaksantin ima 550 puta snažnije djelovanje od vitamina E i 10 puta snažnije djelovanje od beta-karotena.

 

Štetni vanjski utjecaji kojma smo svakodnevno izloženi mogu dovesti do oksidativnog stresa i starenja kože. Pomozite si na vrijeme jer je na dan dovoljna samo jedna kapsula BiAstina. Ona naime sadrži 100 posto prirodni havajski astaksantin, beta-karoten, vitamin E koji štiti stanice od oksidativnog stresa i ulje sjemenki šafranike.

Astaksantin je jedan od najsnažnijih prirodnih antioksidansa poznatih do danas. Laboratorijske usporedbe apsorpcije slobodnih radikala pokazuju da astaksantin ima 550 puta snažnije djelovanje od vitamina E i 10 puta snažnije djelovanje od beta-karotena.

Astaksantin se preporučuje preventivno kod kroničnih i akutnih stanja svih vrsta upala. Pruža snažnu zaštitu od sunčevih opeklina i prijevremenog starenja te se smatra jednim od najvažnijih prirodnih anti-age sredstava koji djeluje iznutra sprečavajući oksidativni stres koji može dovesti do oštećenja stanica.

Foto: iStock

Moćnom mikroalgom protiv oštećenja stanica

Pridružite se brojnim oduševljenim korisnicima i na svojoj koži osjetite koliko moćno djeluje BiAstin. Donosimo 5 dobrih razloga:

  1. Djeluje kao prirodni anti-aging eliksir.
  2. Ima protuupalno djelovanje.
  3. Osigurava zaštitu stanica od oštećenja.
  4. Omogućava lakšu regeneracija tkiva i kože.
  5. Pruža brži oporavak kod oksidativnog stresa.

 

Snaga prirodnog astaksantina

Osim vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa, originalna formula BiAstina sadrži 100 posto prirodni havajski astaksantin. Astaksantin je crveni pigment koji nastaje u biljkama i morskim mikroalgama (lat. Haematococcus pluvialis).

 

Odlična zaštita

Pripremite kožu na vrijeme i zaštitite se ovog ljeta protiv starenja snažnim prirodnim anti-aging dodacima prehrani i superhranom bogatom fitonutrijentima, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu čistog havajskog astaksantina iz BiAstina.

 

BiAstin sadrži čak 12 mg čistog havajskog astaksantina u samo 1 veganskoj kapsuli!

 

Potražite BiAstin u svim bio&bio trgovinama i na web shopu www.biobio.hr | Za više informacija zvrcnite besplatno 0800 246 246.

 

 


Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo