Svaki tjedan nagrađujemo

Prijavi se i osvoji! Poklanjamo revolucionarnu MEGASONEX zubnu četkicu!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovoga puta vas nagrađujemo MEGASONEX® zubnom četkicom koja koristi ultrazvuk i predstavlja novu razinu dentalne higijene.

Ovaj natječaj je završio. Megasonex ultrazvučnu zubnu četkicu osvojio je:

  • Saša Suknaić, Vrbovec

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na naš tjedni nagradni natječaj.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 3. listopada 2016. godine do 12:00 sati možete osvojiti MEGASONEX® ultrazvučnu četkicu za zube!

 


NOVO NA TRŽIŠTU

Vrhunsko zdravlje zubi postiže se - ultrazvukom!

Čeznete li za dugotrajno zdravim zubima i blistavime osmjehom? Vrijeme je da vam se želja ispuni! Rješenje je ultrazvučna zubna četkica MEGASONEX®, jedinstvena po tome što omogućuje potpuno novu i drugačiju dimenziju dentalne higijene, uz dugotrajan osjećaj savršene čistoće, ali i dugotrajnu zaštitu od karijesa i kamenca, te je preporučljiva za svakodnevnu uporabu za sve - i djecu i odrasle.

 

Sigurna zaštita od karijesa i kamenca

Sveučilišnim i kliničkim istraživanjima dokazano je da ultrazvuk određene frekvencije utječe na bakterije Streptococcus mutans od kojih se najvećim dijelom sastoji plak, tako da kida lance bakterija. Bakterijama je tada potrebno oko 10 - 12 sati da se regeneriraju i počnu ponovno stvarati naslage na zubima. Dakle, uz redovitu uporabu MEGASONEX® četkice, bakterije su onemogućene i ne mogu stvarati plak na zubima, što znači da štiti vaše zube protiv karijesa i kamenca.

MEGASONEX® četkica jedinstvena je i po tome što ima dualni proces, odnosno omogućuje dodatne sonične funkcije i daje izbor korištenja između 9,000 i 18,000 soničnih pokreta u minuti uz ultrazvuk od 1,6 MHz ili korištenje samo ultrazvuka uz ručno četkanje, bez dodatnih soničnih pokreta.

Osobe koje će naročito osjetiti dobrobiti svakodnevnog čišćenja zubi ultrazvukom su osobe koje nose aparatiće za zube, koje boluju od parodontoze i gingivitisa te koje imaju ugrađene implantate i druge protetske nadomjestke.

 

Još bolja uz posebnu pastu za zube

MEGASONEX® pasta za zube s hidroksiapatitom je podjednako inovativan proizvod. Naša slina obnavlja caklinu uz pomoć hidroksiapatita, sićušnog kristala veličine od svega nekoliko nanometara, no ako u slini nema dovoljno hidroksiapatita ili ako kiseline iz plaka ima previše za naš prirodan sustav obrane, caklina polako propada i nastaje karijes. MEGASONEX® pasta za zube sadrži dodatni nano-hidroksiapatit u prikladnoj veličini (čestice od 20-50 nm) što omogućuje dodatnu izuzetno efikasnu zaštitu i obnavljanje zubne cakline. Nano-hidroksiapatit u MEGASONEX® pasti za zube je identičan prirodnom, pa je potpuno siguran za uporabu, čak i za djecu. MEGASONEX® zubna pasta također ne sadrži fluor, parabene, sulfate, konzervanse niti abrazivne sastojke.

Uz MEGASONEX® četkicu preporučuje se koristiti i nastavak za ultrazvučno čišćenje jezika, čime se zaokružuje potpuna oralna i dentalna higijena.

Trenutačne akcijske cijene za proizvode u promo paketima provjerite na www.megasonex-hrvatska.hr

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo