Maštajte zajedno

Nordijska bajkopričaonica za vas i vaše mališane

Kada ste posljednji puta maštali? Možda je baš ovo idealna prilika da se prisjetite djetinjstva i oživite vlastite bajke...

Bajke su od davnina iznimno važan dio djetinjstva i odrastanja. Priče i bajke učile su naše bake i djedove, naše majke i očeve, učile su i nas, a pomoću njih danas mi učimo našu djecu kako maštati, voljeti i kako širom raširenih očiju promatrati svijet.

Duga tradicija pričanja priča za laku noć na sreću naših razigranih mališana i dalje živi, s novim pričama koje maštoviti roditelji svakodnevno izmišljaju kako bi svoju djecu uspješno uputili u svijet snova. Ako vam je ponestalo ideja i stalno pričate iste priče, svratite po malo inspiracije ovu subotu na Nordijsku bajkopričaonicu u Etnografski muzej u Zagrebu.

Etnografski muzej i Udruga hrvatsko-švedskog prijateljstva "Aurora" organizatori su ovog dražesnog događanja koje će se održati u subotu 17. rujna 2016., s početkom u 11 sati. U prostorijama muzeja na Trgu Ivana Mažuranića broj 14 u sklopu Nordijskog festivala održat će se bajkopričaonica za djecu stariju od 4 godine u suradnji s Nikolinom Stanišić iz Centra za kreativni razvoj "U oblacima" na programu će biti priče o čarobnim bićima dalekog sjevera, nakon pričanja će uslijediti likovna radionica, a sve posjetitelje očekuju i švedski slatkiši. Razveselite svoje najmlađe i ovu subotu provedite maštajući zajedno!

Cijena pojedinačne dječje ulaznice iznosi 15 kn, a obiteljske (uključuje roditelje i djecu) 40 kn. Za ulaznice za ovaj obiteljski događaj možete se predbilježiti na adresi [email protected]

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo