Bolje spriječiti nego liječiti

Nahranite vaš imunitet i osnažite zaštitu od prehlada i virusa!

Zdrav i jak imunološki sustav preduvjet je našeg zdravlja. Obolijeva se u trenutku pada imuniteta, a ne izloženosti virusu

Probajte smanjiti štetne navike, redovito se bavite fizičkom aktivnošću te se posvetite zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Ono što često zaboravljamo je da nas upravo nekvalitetna i nutrijentima manjkava prehrana čini podložnijima infekcijama, usporava oporavak i potencira simptome koji se javljaju kod disfunkcije imunološkog sustava.

Važan unos nutrijenata

Ono što možemo sami napraviti jest pomoći našem organizmu unosom važnih nutrijenata za koje je dokazano da doprinose imunitetu, a čiji manjak i neravnoteža itekako utječu na naš imunitet, a time i na zdravlje. Na policama ljekarni možemo pronaći različite proizvode koji su upravo te namjene. Takvi proizvodi sadrže najčešće kombinacije određenih vitamina i minerala za imunitet uz dodatak specifičnih sastojaka među kojima se najviše ističe poznati polisaharid beta-glukaniz kvasca.

Prva linija obrane

Imunosal proizvodi za imunitet odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak, beta-glukan iz kvasca, sadrži i zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Zbog svog sastava, osim za imunitet, Imunosal proizvodi doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije. Imunosal linija je razvijena i proizvodi se u Hrvatskoj, osim šumećih tableta koje se, zbog zahtjevne tehnologije proizvodnje, proizvode u Njemačkoj.

Prirodni beta-glukan

Glavni sastojak svih Imunosal proizvoda je visokopročišćeni Goldcell® beta-glukan izoliran iz stanica kvasca. Riječ je o prirodnom beta-glukanu provjerene kvalitete, siguran je za korištenje i što je najvažnije nema štetnih nuspojava. Osim toga, za razliku od proizvoda slične namjene, Imunosal proizvodi sadrže cijeli spektar vitamina i esencijalnih minerala.

Visokovrijedni koenzim Q10

To su redom vitamini C, D i E, svih 8 vitamina B skupine te za imunitet važni minerali cink, željezo i selen. Imunosal proizvodi za odrasle sadrže i visokovrijedan koenzim Q10. Riječ je o izuzetno važnom sastojku koji se nalazi u gotovo svim stanicama u tijelu, a sudjeluje u procesu dobivanja stanične energije. Znate li da nakon 35. godine života, količine koenzima Q10 u organizmu počinju naglo padati i da već nakon 40. godine ga možemo imati i do 30 % manje od naših potreba.

Imunosal linija proizvoda

Imunosal liniju čine pet proizvoda: Imunosal kapsule za odrasle, Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu predškolskog i školskog uzrasta, Imunosal Senior kapsule za zrelu dob (50+), Imunosal šumeće tablete pogodne za djecu od 6 godina, ali i za odrasle te Imunosal pastile za djecu od 3 godine. Proizvodi se prodaju u svim ljekarnama ili ih možete naručiti OVDJE.

Provjerite zašto je Imunosal hrvatski broj 1 za imunitet na www.imunosal.hr

Linker
19. travanj 2024 05:06