Probleme s dioptrijom možete riješiti brzo i učinkovito!
 Foto: Shutterstock
Birajte mudro

Kako odabrati kliniku za lasersko skidanje dioptrije?

Znamo, odluka o laserskom skidanju dioptrije nije lagana, a u moru oftamoloških klinika teško je odabrati koja bi bila najbolja. No, dobra je vijest da postoji netko tko vam može pomoći - kuća Doktor 1A ima informacije koje želite znati, a uz to vam nude i 12 ponuda za lasersku operaciju te besplatan pregled! Nemojte više odgađati!

Ukoliko imate problema s vidom i već ste se raspitivali o laserskom skidanju dioptrije, zasigurno ste zamijetili kako uopće nije lako snaći se u šumi ponuda. A tu je još i cijena, negdje su takvi tretmani jeftiniji, a negdje i višestruko skuplji. Opravdano, pitate se koju kliniku odabrati.

Ukoliko želite na jednostavan način doznati koja klinika u Hrvatskoj, pa i u obližnjoj nam Sloveniji, nudi ovu uslugu, po kojoj cijeni i kakva joj je reputacija, preporučamo vam da ispunite obrazac u nastavku. Naime, uz pomoć posredništva kuće Doktor 1A brzo ćete, lako i uz kompletnu informaciju doznati koja je oftamološka klinika za vas najbolji izbor te se napokon i lako odlučiti jednom zauvijek odbaciti naočale.

Sve informacije na jednom mjestu

„Utvrdili smo kako na našem tržištu ne postoji relevantan izvor informacija, niti vrednovanja oftamoloških klinika koje se bave laserskim skidanjem dioptrije. Iz tog razloga pacijenti nemaju dobar uvid kako u uslugu koju pojedine klinike nude, tako ni u njihov rejting, kaku su pacienti, koji su obavili zahvat, bili zadovoljni.“ objašnjava Aleš Povše, direktor kuće Doktor 1A, koja ocjenjuje medicinske usluge u Sloveniji i Hrvatskoj. Također je dodao kako svakog onog tko razmišlja o ovako delikatnom zahvatu na oku zanimaju upravo te informacije jer su do sada samo mogli ili nisu morali vjerovati riječima iz promidžbenih letaka ili reklama.

„Doktor 1A obavlja analize oftamoloških centara u Hrvatskoj i Sloveniji i to nekoliko puta mjesečno. Oni oftamološki centri koje trenutno Doktor 1A kategorizira kao najuspješnije moraju zadovoljiti stopostotnu uspješnost u dosadašnjem poslovanju s klijentima. Isto vrijedi kako za stomatološke ordinacije, tako i za klinike koje se bave estetskom kirurgijom.“ istaknuo je Povše.

Razlike u cijeni nisu zanemarive

Pored navedenog, kada se uspoređuju cijene oftamoloških usluga, vodeći čovjek kuće Doktor 1A ističe kako su primjetili da su pojedine klinike višestruko skuplje od drugih.

„Uspoređujući cijene pojedinih klinika zaključili smo kako je između najjeftinijih centara te najskupljih razlika u cijeni od čak 3,3 puta. Iz tog razloga odlučili smo napraviti tablični prikaz pojedinih usluga i usporediti cijene operacija na oku u Hrvatskoj i Sloveniji. Na taj način možemo doći i do konačne cijene koja korisniku često nije istaknuta. Naime, klinike često ističu samo cijenu operacije, a treba računati i na pregled prije, postoperativne preglede, terapiju i sl. što se dodatno naplaćuje.“ objasnio je Povše.

Besplatan pregled i 12 ponuda

Ono što vas unatoč nemalom iznosu za lasersko skidanje dioptrije može razveseliti jest da ispunjavanjem obrasca u nastavku ostvarujete i neke pogodnosti. Prva u nizu je što imate mogućnost obaviti besplatan pregled za lasersku operaciju. Također, od kuće Doktor 1A dobit ćete čak 12 ponuda za lasersko skidanje dioptrije te na taj način lakše odlučiti koja vam klinika i zahvat najbolje odgovaraju.

„Ponude su vrlo jasne i informativne. Sadrže sve pacijentu potrebne podatke o pružatelju usluge, odnosno klinici. Također, korisnik je od samog početka upoznat s cijenom zahvata i konačnim troškovnikom. Pored toga, u svakoj ponudi je i popis onih oftamoloških klinika koje su ostvarile stopostotnu uspješnost, a dale su nam suglasnost da ih istaknemo. Potpuno nam je jasno da se ljudi odlučuju na ovu operaciju kako bi riješili svoj problem te da očekuju kako će se to i dogoditi. Iz tih razloga nam je spomenuta stopostotna uspješnost klinika izuzetno važna kao i informacija da li će pacijent nakon laserskog zahvata moći odbaciti naočale ili će ipak biti primoran nositi njih ili leće još neko vrijeme ili, pak, zauvijek. Da, imamo stroge i visoke kriterije, ali kada je zdravlje u pitanju za nas kompromisi ne dolaze u obzir.“ dodao je Matej Zabukovec iz kuće Doktor 1A.

Osobno iskustvo

Nakon što se godinama borila s razmišljanjem da li da se odluči za lasersko skidanje dioptrije, Branka Hunjek odlučila je potražiti savjet upravo od kuće Doktor 1A.

„U samo tjedan dana, posredstvom kuće Doktor 1A, dogovorila sam pregled u jednoj oftamološkoj klinici u Zagrebu gdje su me zaista srdačno primili i sve mi lijepo objasnili. Zamislite, nakon godina staha, u istom smo se danu i suprug i ja podvrgnuli laserskom skidanju dioptrije. Danas, tri mjeseca kasnije, oboje vidimo kao u mladosti. Nakon deset godina bacili smo naočale u smeće i osjećamo se fenomenalno.“ ispričala je svoje iskustvo Branka.

Samo jednim klikom do boljeg vida

Želite li i vi ponovno gledati na svijet široko otvorenih očiju, ali vas je sputavala neinformiranost i pronalazak one prave klinike, obratite se kući Doktor 1A. Već ste na korak tome - ispunite obrazac i iskoristite mogućnost da vas stručnjaci besplatno informiraju o najboljim klinikama.