#višeodpoklona

Jeste li već vidjeli veliki crveni poklon na Zrinjevcu? Otkrivamo priču iza njega

Evo kako se možete  uključiti u humanitarnu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

 

Atraktivnih mjesta na Adventu u Zagrebu koji privlače pozornost prolaznika ne manjka ni ove godine, no uvijek nas posebno razvesele ona mjesta koja uz zanimljiv sadržaj kriju i dobru priču.

Tako nam je za oko zapeo veliki crveni poklon na Zrinjevcu sa šarenim uzorkom ukrasnog papira koji, osim što pridonosi čaroliji Zrinjevca i poziva na fotografiranje, ovog Božića ima puno dublje značenje.

Naime, nakon što nam se svidio dizajn ukrasnog papira kojim je presvučen ovaj poklon, još nas je više oduševio natpis na poklonu koji objašnjava da se ovaj ukrasni papir može kupiti - za njega ne morate izdvojiti puno, ali mu je vrijednost neprocjenjiva!

 


Vrijedne ručice mališana iz vrtića

Nakon hvalevrijednog humanitarnog projekta prošle godine uz pomoć kojeg su prikupljena sredstva za Dječji dom Ruža Petrović u Puli, Douglas parfumerije nastavljaju senzibilizirati javnost o poteškoćama najmlađih članova društva.

U suradnji s Dječjim vrtićem Kapljica, Douglas parfumerije dizajnirale su poseban ukrasni papir čije su božićne motive nacrtale vrijedne ručice mališana iz vrtića. Pod geslom „Poklon može značiti puno više“, ovog Božića imate priliku kupiti ukrasni papir u svim Douglas parfumerijama ili na Douglas web shopu po simboličnoj cijeni od 5 kn te se tako uključiti u humanitarnu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra

Akcija traje do 07. siječnja, a ako još niste počeli razmišljati o odabiru poklona i njihovom zamatanju, onda je pravo vrijeme da to i učinite. Kakve god vaše vještine zamatanja poklona bile, jedno je sigurno - s ovim ukrasnim papirom darovat ćete puno #višeodpoklona.

Promo
 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo