Pozvani su svi!

Hodajte za oboljele od Parkinsa

U Maksimirskom parku u 10 sati sutra počinje međunarodna javnozdravstvena akcija "Pokretom protiv Parkinsa".

Međunarodna javnozdravstvena akcija "Pokretom protiv Parkinsa" obilježava se i u Zagrebu - stoga i vi dođite sutra u 10 sati u Maksimirski park gdje je organizirana zajednička šetnja svih okupljenih "putem nade" kroz spomenuti park.

Očekuje se dolazak brojnih pacijenata i članovi njihovih obitelji, liječnika, umjetnika i mnogih poznatih građana iz različitih sfera društvenog djelovanja.

Predstavnici Udruge "Parkinson i mi" i njihovi suradnici tijekom dana demonstrirat će i vježbe idealne za oboljele od Parkinsonove bolesti, a koje uključuju klasičnu fizikalnu terapiju, ples, boks, tai-chi i pilates.

 

Koncert podrške

Akciju će nastupima podržati i Massimo, Zvjezdan Ružić, Nenad Bach i Martina Kutleša s Jazz Bandom (feat Saša Nestorović). Dođite i podržite oboljele od Parkinsona i njihove obitelji. Parkinsonova bolest kronična je progresivna neurološka bolest koja znatno smanjuje kvalitetu života pacijenata i članova njihovih obitelji pa onda i šire zajednice, a u Hrvatskoj od nje boluje više od 13.000 građana.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo