Iza ovog izuma kriju se danski kreativci.
 LastSwab/Facebook
Biorazgradivi, a vječni

Hit izum: štapići za uši i make-up koji traju zauvijek

Last Swab štapić napravljen je od biorazgradivog silikona koji može trajati godinama, čak cijeli život. Dostupan je u dvije verzije - običnoj i onoj za make-up.

Svi smo svjesni da plastika sve više ugrožava stanje našeg planeta, a jedan od najvećih zagađivača, uz plastične vrećice, su štapići za uši.

Osim za čišćenje ušiju, koristimo ih za make-up popravke i u druge svrhe pa njihova potrošnja poprima velike razmjere, što je ekipa kreativnih Danaca doživjela krajnje alarmantnim. Zato su se Kåre Frandsen, Nicolas Aagaard i Isabel Aagaard dosjetili inovativnog rješenja kako bi podignuli ekološku svijest i svojim doprinosom utjecali na smanjenje zagađenja Zemlje.

Last Swab Instagram

Njihov Last Swab štapić napravljen je od biorazgradivog silikona koji može trajati godinama, čak cijeli život. Dostupan je u dvije verzije - običnoj i onoj za make-up, a koriste se isto kao i plastični štapići.

Last Swab Instagram

No, od plastičnih se razlikuju po tome što su perivi, dulje traju i dolaze u osam boja. Osim toga, fleksibilni su, izdržljivi i čuvaju se u pripadajućim biorazgradivim kutijicama.

Radi se o inovativnom proizvodu, a ekipa iza njega kampanju za štapić je objavila na raznim platformama poput Kickstartera i Indiegoga na kojoj prikuplja sredstva za proizvodnju i oglašavanje.

Linker
25. travanj 2024 16:05