Getty Images
ne propustite

Doktor plus: Sve o zdravlju srca

Novi broj na kioscima od ponedjeljka, 13. siječnja

Srčane bolesti obuhvaćaju niz stanja koja pogađaju srce te imaju različite simptome, od zaduhe do bolova u čeljusti. No, nisu svi simptomi problema sa srcem jasni i jednoznačni, a ponekad se uopće i ne manifestiraju u prsnom košu. Sve o tome doznajte u novom Doktoru plus, koji je na kioscima od ponedjeljka, 13. siječnja.

Srčane bolesti obuhvaćaju niz stanja koja pogađaju srce te imaju različite simptome. Tu se ubrajaju bolest koronarnih arterija, aritmije, urođene srčane greške, bolesti koje pogađaju zaliske itd. Termin srčano-krvožilne, odnosno kardiovaskularne bolesti, odnosi se na stanja koja uključuju suženje ili začepljenje krvnih žila koje uzrokuje srčani udar, anginu pektoris ili moždani udar. Srećom, mnoge srčane bolesti mogu se spriječiti i ublažiti zdravim životnim stilovima.

Novi Doktor plus donosi sve o zdravlju srca: nove spoznaje, priče i iskustva, savjete liječnika. Doznat ćete i sve o najboljoj prehrani za srce, zahvatima na srcu i rehabilitaciji,ulozi genetike, ali i vezi emocija i zdravlja srca.


Nemojte propustiti, Doktor plus o zdravlju srca na kioscima je od ponedjeljka, 13. siječnja!

Linker
20. travanj 2024 09:05