Riješite se ožiljaka

Contractubex - za vidljivu razliku

Ovaj gel regulira proces stvaranja ožiljaka, smanjuje crvenilo, ublažava svrbež i osjećaj zatezanja, te poboljšava elastičnost i strukturu ožiljnog tkiva

Ožiljci mogu imati različito porijeklo i različite popratne pojave, no ono što im je svima zajedničko jest zapravo to da ih ne želimo i tko god ima ožiljak želi da taj ožiljak bude što manje vidljiv, pogotovo ako se nalazi na nekom izloženom mjestu. U ljekarnama je dostupan proizvod Contractubex, koji ima sva potrebna klinička ispitivanja za potvrdu njegove učinkovitosti. Dostupan je u više od 60 zemalja, a na tržištu se nalazi od 1959. godine, što potvrđuje njegovu dosljednost i kvalitetu zbog koje je tako dugo prisutan.

Nova dimenzija sprječavanja ožiljka - za vidljivu razliku!

 

Učinkovit i kod starih ožiljaka

Contractubex gel jedini je lijek za sprječavanje i liječenje ožiljaka, koji regulira proces stvaranja ožiljaka, smanjuje crvenilo, ublažava svrbež i osjećaj zatezanja, te poboljšava elastičnost i strukturu ožiljnog tkiva. Za najbolje rezultate: kod jedva vidljivih ožiljaka liječenje treba započeti odmah nakon zatvaranja rane, a može se koristiti i kod starih ožiljaka.

 

 

Mirno spavajte...

Contractubex noćni flaster prvi je flaster za njegu ožiljaka s dvostrukim djelovanjem namijenjen osobama koje žele bezbrižno nanošenje te djelovanje u samo nekoliko sati spavanja. Flaster (12 x 3 cm) može se rezati na potrebnu dimenziju te je prikladan za primjenu na svim dijelovima tijela. Noćni intenzivni flaster medicinski je proizvod, izuzetno jednostavan i praktičan za upotrebu. Nema više skrivanja i pokrivanja ožiljaka, sada je tu Contractubex - za vidljivu razliku!

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo