TRAUMA SLAVNE GLUMICE

‘Sestru je auto pregazio pred mojim očima i otad se bojim vožnje. Gledaš je kako gubi svijest i ne možeš ništa...‘

Sve me nevjerojatno pogađa i to je nešto čime se najviše bavim na terapiji, otkrila je Penelope Cruz za novi broj časopisa Elle

Penelope i Monica Cruz

 C. Kasady, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/C. Kasady, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Španjolska glumica Penelope Cruz (49) krasi naslovnicu novog broja Ellea koji izlazi u veljači, a u intervjuu za spomenuti časopis zvijezda filmova "Vicky Cristina Barcelona", "Šunka, šunka" i "Voleći Pabla" progovorila je o braku s kolegom Javierom Bardemom (54), ali i vlastitom strahu od vožnje zbog kojeg nije htjela sjesti za volan automobila na setu novog sportskog trilera "Ferrari", u kojem igra Lauru Ferrari, suprugu Enza Ferrarija.

- Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam vidjela. Sjećam se da je nosila crveni kaput... U mojoj glavi, vrijeme je u tom trenutku stalo, sve se ‘zamrznulo‘. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osjećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svijest i ne moći ništa napraviti. Da danas, kao odrasla žena, svjedočim takvom incidentu, vjerojatno bih bila potpuno histerična - ispričala je Penelope o nesreći koju je 46-godišnja Monica, također glumica i plesačica, doživjela kao djevojčica.

image

Penelope i Monica Cruz

Toshifumi Kitamura/AFP

Govoreći o svom glumačkom pozivu, Cruz je otkrila kako je često preosjetljiva kad su tuđi osjećaji u pitanju.

- Kad tumačim neki lik, često se osjećam kao da plešem između fikcije i stvarnosti, korak naprijed, korak nazad... Preosjetljiva sam u svakom pogledu, na vizualne podražaje, zvukove, tuđe emocije... Sve me nevjerojatno pogađa i to je nešto čime se najviše bavim na terapiji - kako uspostaviti ravnotežu tako da mogu nastaviti osjećati sve te stvari, a da te osjećaje ne učinim svojima - objasnila je holivudska zvijezda.

Iako svoj obiteljski život nastoji držati što dalje od očiju javnosti, Penelope je za Elle ipak otkrila neke detalje o suprugu, sinu Leu (12) i kćeri Luni (10). Cruz i Bardem vjenčali su se 2010. i smatraju ih jednim od najskladnijih parova u celebrity svijetu.

- Moja djeca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer tako je lako biti izmanipuliran, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na djeci, na tinejdžerima, a tko za to plaća cijenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda s 25 godina, naučila kako radi BlackBerry - smatra glumica.

Supruga Javiera Bardema u intervjuu za Elle opisala je kao odličnog pjevača i plesača.

- I nevjerojatan je u oponašanju Micka Jaggera! - otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:44