E SAD ĆE DOBITI SVOJE

Oglasio se otac Biance Censori, ona strahuje od njegova gnjeva: ‘Dođi s Westom u Australiju da malo porazgovaramo...‘

Usprkos posjeti Biancine majke, ništa se nije promijenilo u odnosu ljubavnog para, a ni njihovom imidžu

Kanye i Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otac kontroverzne Biance Censori, supruge repera Kanyea Westa, pozvao je 46-godišnjeg glazbenika u Australiju da popričaju o tome "kako tretira njegovu kći". Prema izvorima, ova mlada arhitektica "oklijeva suočiti se s tatinim gnjevom" zbog njezine gotovo gole odjeće i izdanja koja (pre)više otkrivaju, ali i kontroverzne veze s reperom.

Inače, Daily Mail je ranije izvijestio da se Biancin otac Leo želio suočiti sa svojim zetom, koji se oženio australskom dizajnericom u prosincu 2022. godine, i to samo mjesec dana nakon razvoda od bivše supruge Kim Kardashian.

image

Kanye i Bianca Censori u Italiji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sada je Leo navodno zatražio da Kanye odleti u Australiju kako bi se s njim tamo sastao nakon što je njegova supruga, Biancina majka Alexandra, izrazila strah zbog Kanyeova "zastrašujućeg ponašanja", kada ih je posjetila ranije ovog mjeseca.

image

Bianca Censori

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Kanye je pozvan da dođe u Australiju, a Bianca oklijeva dopustiti da se to dogodi jer zna kako će njezin otac reagirati - rekao je izvor ekskluzivno za Daily Mail.

- Njezin tata i dalje planira razgovarati s Kanyeom, a Lea neće zastrašiti Kanyeova moć ili kontrola. Doduše, nitko ne očekuje da će to proći bez ikakvih tenzija - tvrdi izvor.

image

Kanye i Bianca Censori

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Navodno, Biancina majka Alexandra odletjela je nedavno u SAD s namjerom da "spasi" svoje dijete, no čini se da nije uspjela doći do para.

- Biancin otac nije nužno bio zadovoljan posjetom svoje supruge jer smatra da je ona omogućila Bianci da nastavi raditi ono što radi - nastavio je insajder.

image

Bianca Censori i njena majka Alexandra

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Da, Bianca se provokativno odijevala dok joj je majka bila tamo, ali to nije bilo ništa u usporedbi s nekim odjevnim kombinacijama koje je nosila prije i nakon posjeta - tvrdi spomenuti izvor.

Otkako joj je majka otišla, Bianca je dospjela na naslovnice medija zahvaljujući svojim modnim odabirima. Ranije ovog tjedna otkrila je golu stražnjicu u metalik srebrnoj sićušnoj minici i tangama koje je kombinirala s trokutastim gornjim dijelom bikinija. Dodatno, suprug joj je počeo povlačiti tajice kako bi otkrio gornji dio njezine stražnjice. Navodno, Biancin otac je bio razočaran Alexandrinom nesposobnošću da pomogne svojoj kćeri prepoznati Kanyeov utjecaj i manipulaciju.

image

Kanye i Bianca Censori

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Usprkos posjeti Biancine majke, ništa se nije promijenilo u odnosu ljubavnog para, a ni njihovom imidžu.

- Biancina mama morala se sama uvjeriti nakon što je Bianca rekla svojoj obitelji da ovo drži pod kontrolom - kazao je izvor, a poznato je da su Censorina obitelj i prijatelji često izražavali svoju zabrinutost za manekenku otkako se udala za Westa krajem 2022. godine.

image

Kanye i Bianca Censori

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Biancin otac, Leo, želi sjesti s Kanyeom i pitati ga o čemu razmišlja dok paradira uokolo s Biancom kao s nekim trofejem. On zna da nema šanse da bi Kanye ovo dopustio svojim kćerima, pa nema smisla da to potiče kod vlastite žene - kazao je izvor blizak obitelji.

image

Kanye West i Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Kakav god odnos bio, izvor je objasnio da Censorini roditelji žele biti dio života slavnoga para jer im u budućnosti oni možda podare unuke.

- Alexandra zna da Bianca želi djecu i ne želi propustiti priliku da bude dio života svojih unuka - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:28