NIŠTA OD VJENČANJA

Možda je bakin, ali zaručnički ipak nije: Vječni neženja DiCaprio ipak nije zaprosio talijansku ljepoticu

Priče o zarukama krenule su kolati kada je primjećen pristen na Vittorijinom prstenjaku, ali izvori za strane medije su to negirali

Leonardo DiCaprio

 Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

Leonardo DiCaprio nije kleknuo i zaprosio svoju djevojku Vittoriju Ceretti, saznaje Page Six. Manekenka je ranije viđena s prstenom na ruci što je potaknulo glasine da su zaručeni. Izvor za Page Six rekao je da ima "nula" istine u tome da se Leo zaručio. Navodno Ceretti već neko vrijeme ima taj prsten koji je viđen na njezinoj ruci na prstenjaku dok je jela meksičku hranu u društvu Lea u Los Angelesu.

image

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti

Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Izvor je rekao za Page Six u veljači da su se stvari ohladile između para nakon što je DiCaprio viđen kako tulumari s prijateljima Tomom Bradyjem i Tobeyjem Maguireom tu Las Vegasu. Kasnije je izvor inzistirao na tome da su ipak zajedno.

Također je kružio prisan video DiCaprija i Teyane Taylor, koja s Leom glumi s njim u novom filmu Paula Thomasa Andersona. Plesali su prisno na zabavi prije dodjele Oscara na Beverly Hillsu. Izvori su rekli da kolege glumci nisu zajedno.

image

Leonardo DiCaprio i Teyana Taylor

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Ceretti je nedavno bila u Parizu na Tjednu mode, a DiCaprio je snimao svoj novi film u Kaliforniji. Manekenka je sama bila na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oscara. Strani mediji pišu kako je DiCaprio bio pozvan, ali nije došao.

image

Vittoria Ceretti

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Poznato je da DiCaprio nikada nije bio oženjen. Ceretti je bila udana za talijanskog DJ-a Mattea Millerija od 2020. do lipnja 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:57