‘OTJERALI STE ME‘

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku zbog dečka, ovako je nekad govorila: ‘Trebala sam pobjeći i ranije...‘

Vlatka je podijelila s javnosti da je u vezi s Većeslavom Holjevcem, unukom slavnog zagrebačkog gradonačelnika i ragbijašem

Vlatka Pokos

 Instagram Vlatka Pokos/

Vlatka Pokos (54) vraća se u Hrvatsku i to zbog – ljubavi. Ranije je voditeljica govorila kako se nikad ne želi vratiti u Hrvatsku.

„Jedino za čime žalim je to što nisam odavno otišla. Ali nikad nije kasno za promjene ukoliko imate hrabrosti i snage za to. Bog pomaže hrabrima, uvjerila sam se u to tijekom života. Živim u zemlji gdje me ljudi poštuju i gledaju kroz moje znanje, sposobnost i rad i smatram Kanadu svojom novom domovinom. Odmaknula sam se od primitivizma, osude, fašizma koji cvjeta u Hrvatskoj. Hrvatska ide unazad i otkako sam ja živa, nikad nije bila na nižem nivou. U svakom pogledu. Tek sada nakon odmaka od godine dana vidim koliko je bolesno i primitivno hrvatsko društvo. Ne preporučujem nikom mladom i pametnom da ostane tamo. Vjerujte, postoje puno bolji i normalniji svjetovi. Dakako, emotivno je, na trenutke jako teško, ali treba se samo prisjetiti da sam iz Hrvatske otjerana. Primitivizmom, zlom, ponižavanjem u profesionalnom smislu. Daleko sam od svega toga i radujem se svojoj budućnosti u Kanadi”, rekla je za Index ranije.

„Moj odlazak iz Hrvatske je bio jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine jer je sretan s 46 godina. Ja sam se u Kanadi savršeno uklopila, a u Hrvatskoj se nisam uklopila u ovaj ovdje mentalitet. Tamo mi je odgovarao mir i anonimnost”, rekla je prije dvije godine za 24 sata.

Sad je otkrila da je zaljubljena i da se zato vratila.

„Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb”, priznala je Vlatka za Story i dodala kako se radilo o ljubavi na prvi pogled.

„Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad”, zaključila je.

image

Vlatka Pokos

Darko Tomas/Cropix

Otkrila je kako je izgledao njihov prvi susret.

„Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi”, ispričala je.

Za 24 sata potvrdila je da se radi o Većeslavu Holjevcu (45), bivšem ragbijašu i unuku istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca. Na službenim stranicama Hrvatskog ragbijaškog saveza stoji da je on glavni tajnik.

image

Većeslav Holjevac

Ronald Gorsic/Cropix/Cropix

Ranije je Vlatka za In Magazin Nove TV otkrila čime ju je očarao partner.

„Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu”, otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:31