POSEBAN TRENUTAK

Joystick u rukama, Lota na ramenu! Matija Cvek uživa u društvu novorođene kćeri: ‘A sad tek kad krene inspiracija...‘

Pratitelji su pjevača još jednom obasuli predivnim komentarima udijelivši komplimente njemu i kćeri

Matija Cvek i njegova kći Lota

 Instagram/Matija Cvek/

Čini se da Matija Cvek uživa u ulozi oca te u društvu svoje kćerkice Lote. Pjevač je na društvenim mrežama ponovno podijelio fotografiju sa svojom novorođenom kćerkicom pa kratko napisao: "Godišnji". Pratitelji su ga odmah obasuli prekrasnim komentarima.

"A sad tek kad krene inspiracija za novu muziku", "Ima li što ljepše", "Najbolji godišnji", "Nakon fotke s Porina, fotka s bebom u rukama? I službeno sam šokirana", neke su od reakcija pratitelja pjevača na Instagramu. Kao što znamo, Cvek je na 31. dodjeli Porina dobio nagradu za Najbolji album pop glazbe za "Vile se ovdje igraju" kojeg potpisuju pjevač i The Funkensteins te glazbeni producent Ivan Pešut.

Da ga kćer bodri, Cvek je dao do znanja kada je na svom Instagramu podijelio fotografiju malih ručica dok je u pozadini prijenos Porina na televiziji. "Hvala kaj si navijala, ručice mala", napisao je pjevač u opisu fotografije pa ponovno oduševio pratitelje.

"Uz ovakvo najslađe navijanje nagrada je neminovna", "A kakve pjesme nam tek slijede uz takve dvije muze", "Iskrene čestitke za Porin i prekrasne ručice, koje su ipak sreća najveća", "Sigurno najdraži i najslađi fan", pisali su tada pratitelji. Pjevač je postao otac krajem veljače, a od tada rado dijeli trenutke s kćeri na svojim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 11:22