DUHOVITA REAKCIJA

Chef Stjepan Vukadin dobio kćerkicu, kolege iz ‘Masterchefa‘ odmah reagirali: ‘Ne daj joj ni blizu...‘

Stjepan je objavio fotografiju djeteta na svoju Instagram priču, a komentari kolega su brzo uslijedili

Stjepan Vukadin

 Luka Dubroja/ Nova TV

Samo dan nakon što je na društvenim mrežama objavio da je u njegovu obitelj stigla prinova, poznati chef Stjepan Vukadin otkrio je da se radi o djevojčici, a uz brojne čestitke, njegov kolega iz "Masterchefa", Damir Tomljanović uputio mu je posebnu poruku.

- Brate, najsretniji zbog vas. Ne daj joj blizu tećica - poručio je Damir na Instagram priči, i to uz fotografiju nasmiješenog Stjepana koji u rukama drži tek rođenu djevojčicu.

image

Instagram priča

Instagram/screenshot/

Nadalje,Tomljanović je iskoristio priliku za malo prijateljske provokacije, pa je na slici označio i Melkiora Bašića i upitao: "Koga još čekamo?". Melkior je kasnije podijelio fotografiju i čestitao Vukadinu na prinovi.

Inače, ovaj 30-godišnji chef sretnu je vijest o trudnoći svoje supruge podijelio lani uz božićnu čestitku. Na fotografiji je pozirao uz suprugu Katarinu i trogodišnjeg sina Gabriela te napisao: "Sretan i blagoslovljen Božić od malo veće obitelji Vukadin. Isuse dragi, hvala ti na svemu! Velik si!". Usprkos prvim fotografijama djeteta, ime prinove još uvijek nisu otkrili.

Prema ranijim pisanjima medija, Stjepan i Katarina zaljubili su se prije sedam godina kada su zajedno radili u restoranu, u Katarininu rodnom Segetu, gdje je on radio u kuhinji, a ona u uredu kao stručna specijalistica ekonomije. Vukadin je slavu stekao u kulinarskom showu Nove TV "Masterchef", a u proteklih desetak godina bio je na čelu kuhinja nekoliko poznatih restorana. Također, prije godinu dana otvorio je svoj restoran Il Ponte u Trogiru, a za svoje gastronomske kreacije već je dobio i preporuku Michelina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:38