OTVORENO I ISKRENO

Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim Šalkovićem: ‘Znam se šaliti i reći, ako želite raditi neopterećeno, rastavite se...‘

Poslije uspješne premijere nove predstave ‘Apokalipsa radnika‘ otkrila je tajnu dobrog odnosa

Ana Gruica Uglešić

 Instagram/Ana Gruica Uglešić/

Splitsko Gradsko kazalište mladih premijerno je izvelo predstavu "Apokalipsa radnika", a jednu od glavnih uloga tumači Ana Gruica Uglešić koja je poslije uspješne premijere otkrila tajnu dobrog odnosa s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem.

Naime, Anu su iz publike bodrili sadašnji suprug, majka i svekrva, dok je sin Marat bio kod oca, poznatog putopisca i poduzetnika.

- Svaki slobodan trenutak, sve praznike provodi s ocem, tako da, evo, otac je uskočio i ovaj vikend i spasio me te roditeljske odgovornosti. Znam se šaliti i reći - ako želite raditi posao neopterećeno, rastavite se pa onda pošaljete dijete kod partnera, ali uvjet je da ostanete s njim u dobrim odnosima - objasnila je 41-godišnja glumica i potvrdila da su ona i Hrvoje do danas ostali u dobrim odnosima.

image

Ana Gruica i Boran Uglešić

Nikola Vilic/Cropix

Podsjetimo, Hrvoje i Ana zajedno su proveli tri godine, a kako tvrde domaći mediji, veza je pukla zbog nepremostivih razlika. Iako su mnogi uvjereni da je upravo Hrvoje bio Anin bivši suprug, oni se zapravo nikada nisu vjenčali. Prošle godine je splitska glumica stala pred oltar s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem nakon dugih šest godina veze. Sudbonosno "da" izrekli su prošlog ljeta i u crkvi sv. Luke u mjestu Sitno Gornje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:31