U pravo vrijeme

Ženske rokovnike za 2019. osvojili su…

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! A s obzirom na to da će uskoro kraj godine, koji jednostavno ne možemo dočekati bez pravog Ženskog rokovnika - imamo posebno iznenađenje - rokovnik sa srcem!

 

Ovaj natječaj je završio. Ženske rokovnike  osvojili su:

  1. Vanesa Leinweber, Zagreb
  2. Petra Terzić, Zagreb
  3. Maja Antolković, Sveti Ivan Zelina
  4. Ivan Kopsch, Virovitica
  5. Tena Stojanović, Zagreb
  6. Ana Milohanić, Rakalj
  7. Marijana Žinić, Sisak
  8. Antonia Jolić, Drniš
  9. Magdalena Crmarić, Solin
  10. Danira Hržić, Opatija

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.


 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 24. prosinca 2018. do 11:00 sati, možete osvojiti:

10 x 1 Ženski rokovnik - rokovnik sa srcem

 

"Budi baš onakva kakva želiš biti"

... tema je rokovnika za sljedeću godinu, a najveća novost je rokovnik kreiran samo za muškarce!

 

Najprodavaniji planer u regiji, prvi koji je davne 2008. godine kreiran isključivo za žene, protekle godine proslavio je prvih 10 godina postojanja. Razlog uspjehu ovog malog ženskog pomoćnika, sigurno se krije i u činjenici da svako novo izdanje podsjeća i inspirira žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi.

Nastavljajući taj niz, cilj i misija novog Ženskog rokovnika je: "Budi baš onakva kakva želiš biti". Kako bi potaknuo sve korisnice da se posvete sebi, duboko, iskreno, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti, tim Ženskog rokovnika je u suradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputa za svih 12 mjeseci.

Poseban dodatak rokovniku je i knjižica nastala u suradnji s Intiminiom, tvrtkom posvećenoj ženama i ženskom zdravlju, u kojoj korisnice mogu pratiti osobni rast i razvoj.

 

Od sad i za muškarce

Najveće iznenađenje izazvalo je predstavljanje posebno dizajniranog i kreiranog rokovnik za muškarce. Heroji novog doba, muškarci kojima je organizacija i privatnog i poslovnog života važna, zasigurno će se oduševiti naslovnicama s Batmanom ili Supermanom koje je predstavio trener i instruktor Mario Valentić.

 

I za ljubiteljice fitnessa

Gina Victoria Damjanović i poznate osobne trenerice Marija i Ana Ivić predstavile su još dva noviteta: posebno izdanje Ženskog rokovnika nastalo u suradnji s poznatim brandom Zoe i novitet na tržištu, Fitness rokovnik. Fitness rokovnik osmišljen je kako bi olakšao organizaciju vremena svim rekreativcima kojima je bavljenje bilo kakvom aktivnošću svakodnevica, sadrži recepte za zdrave obroke, motivacijske poruke i savjete kako lako i jednostavno biti i ostati fit. 

A sad slijedi onaj teži dio - koji odabrati kad su svi tako super! :)  Škicnite i sami!

Ilustracije je napravio Nikola Grabovac, a grafički ih obradio Marko Gregurić (STAV studio).

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo