Svaka čast

Zdenka Kovačiček priprema humanitarni koncert za napuštene pse

Ulaz će biti dobrovoljna donacija, a prikupljena sredstva donirat će se Udruzi Indigo koja trenutno skrbi za preko 80 pasa.

 

Humanitarni koncert poznate hrvatske jazz i rock pjevačice Zdenke Kovačiček održat će se u četvrtak, 5. siječnja u 21 sat u Vintage Industrial Baru (Savska 160) u Zagrebu s ciljem prikupljanja sredstava za napuštene pse pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Zdenka Kovačiček nastupit će uz pratnju benda izvodeći repertoar hitova Janis Joplin, a na pozornici će joj se pridružiti i razni glazbeni gosti.

 

Učinite dobro djelo

Uvijek energičan nastup i jedinstveni vokal Zdenke Kovačiček te već provjereno vrhunska interpretacija hitova Janis Joplin dovoljno su dobar razlog da posjetite Vintage ovog četvrtka.

 

Ukoliko ste pritom i ljubitelji životinja, svojim dolaskom možete učiniti i dobro djelo za pse kojima je pomoć najpotrebnija te dati svoj doprinos u osiguravanju boljih uvjeta života napuštenih pasa.

 

Ulaz će biti dobrovoljna donacija, a prikupljena sredstva donirat će se Udruzi Indigo koja trenutno skrbi za preko 80 pasa. Dio donacija namijenit će se za pokrivanje troškova hrane i smještaja te vetarinarskih troškova za Iggyja Popa, jednog od najstarijih pasa iz Udruge koji je život proveo na kratkom lancu i u nehumanim uvjetima, dok će ostala prikupljena sredstva biti utrošena za pomoć drugim napuštenim psima pod okriljem Udruge.

Foto: Sanjin Kaštelan

 

Ljubiteljica životinja

 

- Jako volim životinje i uvijek sam imala ljubimce, a uz to udomljavala sam i često pomagala pri udomljavanju napuštenih njuškica. Tako sam došla i do Udruge Indigo i Iggyja, čiji pogled pun godina i briga jednostavno nisam mogla zaboraviti. Željela sam mu nekako pomoći da ponovno osjeti ljubav i pripadnost te proživi svoje posljednje godine drugačije. Stoga sam odlučila pokrenuti ovu akciju i organizirati koncert. Pomozimo zajedno učiniti nešto za ovaj jedan, ali vrijedan pseći život - rekla je Zdenka.

 

Uz Zdenku Kovačiček & bend na koncertu za pomoć napuštenim životinjama nastupit će i Carla Belovari, Flashback, 4head, DemeNtronomes. Program će voditi glumica Monika Mihajlović, a u ulozi DJ-a bit će Mario Kovač.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo