Press
Petodnevni program

Zagrebački studio Lapo Lapo i OMart organiziraju dječje kampove tijekom ljetnih praznika!

Lapo Lapo ljetni kamp i Na Sleme, na Sleme! namijenjeni su djeci osnovnoškolskog uzrasta! Moguće je sudjelovati tijekom cijelog kampa ili dane po odabiru!

Street art studio Lapo Lapo u suradnji s OMart, obrtom za kreativne usluge organizira i provodi ljetne kampove za djecu osnovnoškolskog uzrasta u lipnju nakon završetka škole i u kolovozu prije početka nove školske godine!

Kroz Lapo Lapo ljetni kamp (tema tjedna su Indijanci i drevne civilizacije) djeca će tijekom petodnevnog programa obići dva muzeja, boraviti na otvorenom, planinariti na Medvednici i stvarati na likovnim radionicama pod stručnim vodstvom u prirodi i muzejima!

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! djeca će kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi!

"Razmišljali smo kako na najbolji način uploviti u ljetne praznike i predahnuti od školskih obaveza i kako punim plućima uploviti u novu školsku godinu! Kroz Lapo Lapo ljetni kamp spojili smo druženje i prirodu, umjetničko izražavanje i istraživanje! Tematika kampa bavi se Indijancima i drevnim civilizacijama, a tehnologiju namjeravamo koristiti u svrhu bilježena nezaboravnih zajedničkih trenutaka! Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! naučit ćemo što treba sadržavati planinarski ruksak, osnove prve pomoći i sve o planinarskom bontonu! Ići ćemo u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit ćemo da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje! - taman za uploviti u novu školsku godinu" navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Press

Djeca će na oba kampa istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

Prijave i informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

https://omart-radionice.com.hr/

Linker
19. travanj 2024 06:01