Probudi divlju ženu u sebi

Uvijek ste tu za druge, no kad ste 'nahranili' sebe?

Sve u čemu se mi žene ostvarujemo i uloge koje smo si odabrali, dobit će posve novu dimenziju i ljepotu, ako u njih idemo ispunjene i zadovoljne, nego ako ih radimo s nevoljkošću i umorom.

 

Većina žena osjeća da nije u redu odvajati vrijeme za sebe i da su svakodnevne obaveze i drugi ljudi važniji od nje same. Brigu o sebi stavlja na zadnje mjesto. Sve je drugo važnije: posao, šef, računi, djeca, partneri, vrt, špeceraj... I tako žive godinama, ne znajući za drugačije.

Tek povremeno, kad se već jave fizički simptomi stresa odluči se priuštiti sebi nešto za dušu. Ali jedan sporadični trenutak za sebe ne znači ništa. Ponekad i sama upadnem u taj obrazac, ali vrlo se brzo iz njega izvadim, jer sam svjesna istine koja kaže:

Previše davanja i premalo uzimanja izgladnjuje duh i iscrpljuje tijelo.

 

Ne, niste sebični

Njega naše nutrine i briga o vlastitoj dobrobiti mora nam postati navika, i važno je naučiti da odanost sebi nije sebična već nužna odluka, želimo li sve svoje životne uloge živjeti puna srca i nahranjene iznutra.

Dobra majka je sretna majka. Sretna partnerica je dobra partnerica.

Sve u čemu se mi žene ostvarujemo i uloge koje smo si odabrali, dobit će posve novu dimenziju i ljepotu, ako u njih idemo ispunjene i zadovoljne, nego ako ih radimo s nevoljkošću i umorom.

 

To si dužna sama sebi

Daj sebi. Nahrani svoj duh. Pobrini se da budeš dobro. Nije to sebično. Već suštinski važno za tvoje psihičko i fizičko zdravlje. I za dobrobit onih koji su ti važni. Samo odanost sebi i izgrađena navika njege svojeg unutarnjeg bića, donijet će opipljive i trajne promjene koje ćemo osjećati ne samo mi, već svi koji nas okružuju. Zadovoljna žena zrači posebnim šarmom i uspješna je u svim segmentima svog života.

 

Dođi i ti!

Buđenje Divlje Žene: Iscjeljujuća radionica i ženski krug u Rijeci

 

Biti divlja žena u pitomome svijetu veliki je izazov. Tu smo da naučimo ne odustati od sebe.

Žene! Ovo se događa i stvarno je!!! Povratak Divlje Žene kreće s gostovanjem u svim većim gradovima u Hrvatskoj.
Odavno smo već prerasli vrijeme pisanja i pričanja priča o Divljoj Ženi. Krenimo djelovati.

Povratak Divlje Žene u suradnji s AyA - Holistički Beauty Studio poziva vas na duboku iscjeljujuću radionicu i krug divljih žena u Rijeci.
KADA: 24. 6. 2017. od 17 do 20 sati
GDJE: AyA - Holistički Beauty Studio, Jadranski Trg 1/II, Rijeka
PRIJAVE I INFORMACIJE: [email protected] ili 098 1338 341 (Kristijana) ili osobno u Ayi (Damira)

Foto: iStock

 

Ovaj susret, naš ženski krug i iskustvo koje ćemo podijeliti nisu još jedan u nizu seminara na temu osobnog razvoja. Sigurna sam da na ovom trosatnom druženju nećete čuti ništa što već ne znate. To i želim. Želim da vam ovo druženje bude vaš podsjetnik.  

Naći ćemo se kako bi smo se podsjetile naše izvorne ženske moći, probudile ju, aktivirale i integrirale u svoj svakodnevni život. Prisjetit ćemo se onoga što svaka žena u sebi već intuitivno zna i jeste, svoje snage, unutarnje mudrosti i aktivirati Divlju Ženu u sebi - arhetip koji predstavlja našu izvornu žensku moć i mudrost.

Vodim vas u iskustvo ponovnog povezivanja s vašim vlastitim divljim duhom, koji će se integrirati u svaku stanicu vašeg bića i postati neraskidivi dio vas.
S ovoga druženja ćete otići nahranjene iznutra, sa svojim osobnim duhovnim eliksirom kao podsjetnikom na ovo iskustvo i vašu Divlju Ženu koji će vas svakodnevno podsjećati na brigu o onome što je u vama sveto.  

Divlja Žena neraskidivi je dio svake žene. Ona je naša stvarna priroda od koje se često odvajamo uslijed ne podržavajući životnih okolnosti. Kada predugo živimo odvojene od nje, pada u zaborav. Divlji Duh, srećom ima tu sposobnost oporavka i kada osjeti da je vrijeme ponovnog buđenja, aktivira se osjećanjem neke sile slične njemu koja ga podsjeti na njega samog. Možda čuje glazbu mora, možda neku znanu melodiju, udarac bubnja ili pak miris… i… tada počinje buđenje.
Ako i ti osjećaš da slušanjem priče o Divljoj Ženi i u tebi nešto odjekuje - ovo je za tebe.

PRIJAVI SE!

 

ŠTO ĆE TI OVA RADIONICA DONIJETI

 • Susret s arhetipom Divlje Žene i razumijevanje zašto je on važan za život svake žene
 • Upoznavanje s vlastitom Divljom Ženom i spoznaju što divljina znači za tebe osobno i tvoj život
 • Ritual integracije Divlje Žene
 • Duhovni eliksir s eteričnim uljima koji će biti tvoj svakodnevni podsjetnik na Divlju Ženu
 • Voucher za jedne konzultacije i dodatnu podršku nakon radionice (u vrijednosti 200 kn)

 

ŠTO ĆEMO RADITI

Sjesti ćemo u krug žena, onako kako su to radila drevna plemena diljem svijeta i vraćati svoje biće u stanje izvorne ravnoteže. Povest ću vas na unutarnje putovanje i susret s vašom Divljom Ženom. Oživjet ćemo ju pokretom i mirisima, a potom integrirati i naučiti kako djelovati u skladu sa svojom Divljinom u svojim svakodnevnim izazovima.

U podržavajućem i sigurnom prostoru podijeliti ćemo naše divlje priče i dati si iskustvo podrške i osjećaja da divljina nije mjesto samoće i odvojenosti uslijed bivanja drugačijom i neshvaćenom, već prostor slobode i radosti u kojem imamo podršku našeg ženskog plemena.

 

OVA RADIONICA JE ZA TEBE…

 • ako si se već susrela s pojmom Divlje Žene i želiš ga bolje razumjeti.
 • ako se nikada nisi susrela s pojmom Divlje Žene, ali osjećaš da je to za tebe važno.
 • ako želiš ukloniti prepreke koje te dijele od tvojeg Divljeg Života.
 • ako se želiš prisjetiti svoje iskonske ženske snage i otkriti izvor moći unutar sebe.
 • ako želiš u svoj život unijeti više strasti, ljepote, zadovoljstva i ispunjenosti.
 • ako voliš istraživati nove teme.

PRIJAVI SE! 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo