Nova Vita donosi i najnovije fitness trendove.
 Foto: Istock
NE PROPUSTITE U ČETVRTAK UZ JUTARNJI LIST

U top formi do ljeta - najbolje vježbe i konačni obračun s celulitom

Nova Vita donosi i sve o pripremi kože i kose za sunce, kao i najbolji izbor BB krema i lakova za nokte.

Nakon godina vladavine umjetnih materijala, u velikom stilu vratio se lan - najpoželjnija tkanina sezone. Dolazi u svim bojama, uzorcima te gustoćama tkanja. Doznajte sve o tome u novoj Viti, magazinu za ljepotu i zdrav život, koji izlazi u četvrtak.

Osim klasičnih bijelih košulja te hlača i haljina u zemljanim tonovima nosit će se i modeli u najrazličitijim bojama i uzorcima. Usto, lan se sjajno slaže s još jednim prirodnim materijalom, traperom, a ako već nije, kombinacija izblijedljelih traperica i bijele lanene košulje trebala bi postati vaša ljetna uniforma - uparena s udobnim mokasinama ili špagericama i lepršavom maramom idealna je za dan, a oplemenjena elegantnim sandalama i crvenim ružem ubojita u vrućim ljetnim večerima.

Spremni smo za sunce

Nova Vita donosi i sve o pripremi kože i kose za sunce, a pripremili smo i najbolji izbor BB krema i lakova za nokte. Razmišljate o umjetnim trepavicama? Doznajte sve o tome!

Kroz najbolje vježbe dovedite se u formu do ljeta, a ideju će vam možda dati i nešto iz našeg izbora najpopularnijih fitness trendova.

Doznat ćete i kako poznate ljepotice održavaju svoju savršenu liniju, a u zdravoj kuhaoni donosimo isprobane recepte s artičokama. Tu su i naše stalne rubrike: aromaterapija, feng shui, kućni ljubimci.

Nemojte propustiti: u četvrtak Vita + Jutarnji list za samo 13 kuna!

Linker
23. travanj 2024 21:01