Veliki nagradni natječaj

Tvoja mama je najbolja? Dokaži i odvedi ju na vikend u Dubrovnik

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku kako biste razveselili vašu majku. Napišite joj pismo i osvojite super nagrade. Jedna od njih je i opuštajući provod u luksuznom dubrovačkom hotelu. I što se čeka?

Ovaj natječaj je završio! Dobitnici su:

Dobitnik 1 x vouchera u Importanne Resort hotelu u Dubrovniku koji uključuje dva noćenja za dvije osobe s masažama cijelog tijela u wellness zoni je: Jakov Knežević

Dobitnica 1 x Bellabeat Shella je: Ana Stojak

Dobitnici 20 x Taman Artisan čokolada:

 1. Narcisa Sklepic
 2. Slavica Mustapić
 3. Domagoj Petrović
 4. Karmel Šarac
 5. Antonija Hojnik Vukojević
 6. Marija Babić
 7. Monika Kovačević
 8. Mirjana Piskač
 9. Jana Petrić
 10. Ivana Čubrilo Franjić
 11. Ema Đurak
 12. Kristina Vokal
 13. Dora Cernadas Tkalec
 14. Nives Dežjot
 15. Iva Vilenica
 16. Jelena Pavić
 17. Ivana Turčin
 18. Tanja Paulus
 19. Anja Tolić
 20. Maja Pernicki

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

 

One nas bezuvjetno vole, brišu nam suze, uvijek imaju najbolji savjet, a njihovi zagrljaji su topli i iskreni. Naravno, riječ je o našim majkama. Trebamo im što češće reći hvala za sve, ali i izmamiti im osmijeh na lica.

Povodom Majčinog dana, koji je u nedjelju 14. svibnja, osmislili smo fantastični nagradni natječaj koji će, bez sumnje razveseliti i vašu mamu.

 

Što morate učiniti?

 

Napišite pismo majci i osvojite jednu od naših super nagrada.

 

Poklanjamo:

 • 1 x voucher u Importanne Resort hotelu u Dubrovniku, a on uključuje: 2 noćenja za dvije osobe u Importanne Hotels & Resort, Dubrovnik + dvije masaže cijelog tijela u wellness zoni. Voucher iskoristiv u razdoblju od: 1. listopada 2017. - 30. travnja 2018.
 • 1 x Bellabeat Shell (za buduće mame, naglasite to u pismu)
 • 20 x Taman Artisan čokolada koje poklanjamo s vašim pismima

 

Prijave traju do 15. svibnja:

Importanne Resort - jedinstveno iskustvo

Importanne Hotels & Resort čine pet hotela u Dubrovniku: Royal Princess 5*, Royal Palm 5*, Royal Blue 5*, Hotel Ariston 5* i Hotel Neptun 4* te veličanstvena Villa Elita koja pruža jedinstven doživljaj luksuza u borovoj šumi. Smješten je na poluotoku Lapadu, a nerijetko je prvi izbor kako odmorišnim tako i poslovno orijentiranim gostima.

Smještaj u luksuznim hotelskim sobama i apartmanima Importanne Resorta osigurava jedinstveno iskustvo odmora s prekrasnim pogledom na Jadransko more i Elafitsko otočje ili mirisni mediteranski vrt i šetnicu. Šetnja najljepšom lungomare šetnicom, prema uvali Lapad, osigurat će jedinstveno provedeno slobodno vrijeme uz mirise i šumove mora. Panoramski pogled osiguravaju i razni restorani i barovi koji gostima omogućuju uživanje u jedinstvenim kulinarskim delicijama pripremljenim na dubrovački način.

Gosti ovog resorta imaju prilike uživati u wellness centrima, vanjskim i unutarnjim bazenima, avanturističkim izletima te raznim vodenim sportovima. Importanne Resort, također, jedini u Dubrovniku pruža mogućnost vježbanja zamaha na jedinstvenom golf simulatoru, stoga je nerijetko prvi izbor gosta.

Foto: Promo

Importanne Resort uspješno posluje na razini cijele godine, a kroz kontinuirana ulaganja u nove sadržaje i implementaciju svjetskih hotelijerskih trendova ujedno daje značajan doprinos obogaćivanju turističke ponude grada Dubrovnika.

 

Stalna ulaganja u obnavljanje infrastrukture i obogaćivanje kompleksa atraktivnijim sadržajima neupitne su karakteristike ovog hotelskog kompleksa koji kontinuiranim razvojem kvalitete usluge svojim gostima osigurava jedinstveno iskustvo vrhunskog odmora. Između recentnijih ulaganja svakako treba izdvojiti novi atraktivni hotel s otvorenim rooftop bazenom. Radi se o Royal Blue Hotelu s pet zvjezdica i kapacitetom od 81 luksuzno uređene sobe iz kojih se pružaju panoramski pogledi na more i predivni dubrovački arhipelag.

 

Foto: Promo

 

Najbolji poklon svakoj trudnici i budućoj majci

Bellabeat Shell je uređaj za trudnice koji budućim roditeljima omogućava osluškivanje i praćenje otkucaja srca njihovog nerođenog djeteta na potpuno siguran način.

Budući roditelji na taj način mogu slušati otkucaje bebing srca, snimiti zvuk te ga podijeliti sa svojim najbližima.

Foto: Promo

Više o Bellabeat proizvodima možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, Instagramu i Facebooku.

 

Neodoljiva Taman čokolada

Poklanjamo 20 Taman čokolada koje će na majčinu adresu stići s isprintanim pismom koje ste napisali u našem obrascu.

Foto: Promo

Nakon godina uživanja, istraživanja i edukacije, tjerani čistim hedonizmom i zadovoljstvom koje pruža čokolada, 2015. pokrenuli su manufakturu Malo & Slatko i započeli proizvodnju čokoladnih proizvoda kojima žele ujediniti pouzdanost vrhunskog profesionalizma s razigranošću nesputane znatiželje.

Proizvodnji pristupaju autorski, stvaraju autentične okuse, individualne i jedinstvene, teže postizanju ravnotežu u oprečnosti, harmoniji među kontrastima, a cilj im je doseći sklad između preciznosti perfekcionizma i nesputane kreativnosti… da sve bude TAMAN kako treba. Svi njihovi proizvodi izrađuju se ručno, u malim serijama čime osiguravamo njihovu svježinu i kvalitetu.

U proizvodnji koriste samo visokokvalitetne namirnice, od najboljih belgijskih čokolada, do organski uzgojenih začina i čistih prirodnih esencijalnih ulja. Kratak rok trajnosti njihovih proizvoda uvjetovan je beskompromisnom odlukom izbjegavanja korištenja bilo kakvih konzervansa u proizvodnji kao i kemijski konzerviranih namirnica.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo