BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJ

Tražiš ideju za poklon? Uključi se i osvoji Sport Vision bonove u vrijednosti od 500 kuna

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!

 

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.

 

Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 16. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Treći nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Sport Vision - 4 x 500 kn bonova
  • Olival - 8 paketa Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2
  • Krie - dizajnerska haljina
  • Kevin Murphy - Sweet Hydration, 6 paketa


DOBITNICI:

Marko Flanjak, Duga Resa

Amalija Dvorki, Osijek

Dubravka Španić, Rovišće

Ante Buršić, Biograd

 

TRAŽIŠ IDEJU ZA POKLONE?

Svi za blagdane žele usrećiti osobe koje daruju. Mnogi žele u tome biti što kreativniji i darovati poklone koji će istinski razveseliti osobu koju se daruje. E pa ako ste jedna od tih osoba, odlučili smo vam pomoći s posebnom listom najzanimljivijih poklona po super popustima.

 

Čokolada i slatkiša imat će gotovo svatko, no sve te kalorije potrebno je i potrošiti, pa zašto ne potaknuti želju za vježbom novim tenisicama ili opremom za vježbanje. Pronađi svoju inspiraciju za poklone, bilo da se radi o obući, odjeći ili čak opremiNike tenisiceadidas hoodie ili Champion oprema može biti super poklon za predstojeće blagdane bilo da je osoba sportski ili manje sportski tip.

Blagdani su vrijeme sreće i veselja, pa baš te osjećaje želimo potaknuti među svojim bližnjima, a nema boljeg načina nego kroz darivanje. Iskoristite odlične predsezonske popuste ili cjelokupnu ponudu kako bi darovali fenomenalne poklone.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo