Predstavljen program

Sve je spremno za trinaesti dm millennium jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju.

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u četvrtak, 18. srpnja, u Zadru. dm millenium jump sastojat će se od tri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 15 sati. U dvostrukom domino te domino skoku, očekuje se da će i ove godine sudjelovati tri tisuće sudionika.

"Uz tri najmasovnija skoka s jadranske obale, posebnost ovogodišnjeg izdanja dm millenium jumpa bit će natpis 'SAVE THIS PLANET' koji će svi sudionici složiti svojim tijelima, a bit će dug 200 metara. Raduje nas što su naši sugrađani prepoznali važnost ovog događanja, kojim želimo pomoći djeci s poteškoćama u razvoju te se uvijek rado odazivaju u velikom broju. Zahvaljujem Turističkoj zajednici Grada Zadra i Gradu Zadru na podršci, kao i dm-u, koji prepoznaje potrebe zajednice u kojoj djeluje i koji nam pomaže u provedbi projekta koji uspješno uključuje brigu o zdravlju i okolišu, turističku promidžbu i dobra djela", izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.


Humanitarna priča

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Sudionici svojom kotizacijom podržavaju nastavak rada Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. Školu plivanja, koja grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti malih polaznika u dobi od četiri do sedam godina, osnovali su organizatori dm millennium jumpa.


Zabava i prevencija

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći pristupiti besplatnim dermatološkim pregledima koje će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva pod vodstvom ugledne dermatologinje i venerologinje akademkinje Mirne Šitum. Riječ je o dm-ovoj inicijativi "Moje ljeto - nešto drugačije", a svi zainteresirani će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži moći naučiti i kako se najbolje zaštititi od sunca.


Dođi i ti!

"Pozivam sve male i velike sugrađane u Zadru, kao i njihove goste, da nam se pridruže u milenijskom skoku kako bismo još jednom pokazali veliko srce i pomogli mališanima Škole plivanja. Na ovogodišnjem događanju poslat ćemo i simboličnu poruku o važnosti održivog načina života, što je posebno važno jer ni hrvatski dio Jadrana nije pošteđen zagađenja. Zabave, glazbe i morskih užitaka neće nedostajati, a za siguran boravak na suncu dm je osigurao i besplatne dermatološke preglede", rekla je Slavica Kapulica, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Prijave za 13. dm millennium jump počinju u ponedjeljak, 22. srpnja, od 19 do 23 sata, na Narodnom trgu i na Kalelargi ispred dm-a i ograničene su na 3.000 sudionika. Okupljanje sudionika u subotu, 27. srpnja, počet će u 14:00 sati.

 

 

PROGRAM:

14.30: ulazak na rivu

15.10: voditeljski uvod i prezentacija Dječjeg vrtića Latica te Udruge za autizam Zadar

15.20: SKOK 1 / Nivea 2 u 1 skok - prvi skok domino s plavim loptama i majicama (i odmah nakon njega drugi skok, svi odjednom, slobodno)

15.40: skokovi u slobodnom stilu iz zaleta (od mola na istok)

16.05: SKOK 2 / HIMALAYA  dvostruki domino u dm majicama 

16.15: rižoto s plodovima mora

16.20: program na pozornici

  • DJ Mario & DJ Angelo
  • Jakša Jordes saksofon i ritam sekcija
  • ples: Samba & Frano Riđan
  • nagradna igra: izvlačenje za moped na struju
  • grupna fotografija: na molu & moru

 

17:10: defile gumenjaka sa zastavama (helikopter)

17.20: SKOK 3 / dm domino skok u dm majicama s crvenim loptama

17.40: slaganje natpisa - SAVE THIS PLANET!

18.00: posljednje kupanje i odjava

 

 

Prijave: od 22. srpnja, od 19 do 23 sata,

na Narodnom trgu i Kalelargi ispred dm-a

Cijena kotizacije: 30,00 kuna

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo