Foto: Petar Santini, ilustracija Klasja Habjan
Mala, ali važna akcija

Svaki pas treba jednu Superzdjelicu

Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse.

Ako želite pomoći napuštenim psima u azilima, a ne znate točno kako, imamo jedan super (kreativan) prijedlog! Atelje na br. 1 u petak, 19. listopada organizira prvu pop-up radionicu keramike na kojoj možete izraditi najposebniju zdjelicu za svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog...) i usput pomoći još hrpi drugih, manje sretnih šapica koje nemaju svoj dom. Vaši ljubimci tako će dobiti zdjelicu kakvu nitko nema, a vi ćete biti bogatiji za malo novih vještina i puno čupave ljubavi. Sav prihod od prve radionice ide njuškama iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Nova avantura

­Mala, ali važna akcija za napuštene pse pod nazivom Pasica kasica poznata je po kreativnom i pozitivnom pristupu te suradnjama s umjetnicima različitih profila kojima potiče udomljavanje napuštenih životinja. Uz već poznate kampanje s ilustratorima i fotografima, udružena s brojnim kreativcima, Pasica kasica kreće u novu avanturu izrade linije predmeta za ljubimce. Prvi u nizu osmišljen je u suradnji s Ateljeom na br. 1, a riječ je o Superzdjelicama koje su jednostavno - super. Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najplemenitije jer pomažu napuštenim psima iz azila - baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će jednom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u petak, 19. listopada od 18 do 21 sat. Cijena radionice je 200 kn, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Udruge Indigo.

Požurite s prijavom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Jer uz to što ćete razveseliti svog ljubimca novom zdjelicom s vašim potpisom i pomoći jednom usamljenom psu koji nema svog čovjeka, ovo je sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne - samo veliko srce i dobra volja!

Psi su, naravno, dobrodošli!

Uz sudjelovanje na radionici, u Pasicu kasicu sve od srca za napuštene šapice možete ubaciti tijekom cijele godine na četiri lokacije u centru Grada: Mali plac u Centru Kaptol, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5, –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4 i Atelje na br. 1 u Ulici Republike Austrije 1. I najmanje je za njih najviše!

Više informacija: www.laboratorijzabave.hr // www.facebook.com/pasicakasica

Linker
24. travanj 2024 01:47