O NLP-u će vam govoriti trenerica Melita Manojlović.
 Foto: Promo
Neurolingvističkom programiranju

Što je NLP i kako ga iskoristiti doznajte na besplatnoj radionici

U tijeku su prijave za besplatno predavanje u Zagrebu u subotu, 1. listopada, u 10 sati. Predavanje će održati NLP trenerica Melita Manojlović.

Neurolingvističko programiranje, skraćeno NLP, je psihološko-komunikacijski model koji ljudima omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i okolinom - kako obiteljskom, tako i poslovnom.

NLP polaznicima omogućuje razvoj deficitarnih resursa, unapređenje liderskih vještina, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno postavljanje ciljeva, prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima te stanjima drugih ljudi. Najvažniji alat pritom je komunikacija. Zbog toga je nužno govor naučiti koristiti na najučinkovitiji način.

NLP je spoj najdjelotvornijih elemenata različitih terapeutskih i komunikacijskih metoda među kojima su biheviorizam, geštalt, hipnoza, terapija razgovorom po Rogersu i cjelokupna obiteljska terapija. Utemeljili su ga Richard Bandler, student matematike, informacijskih znanosti i psihologije i John Grinder, profesor lingvistike.

NLP se danas uspješno koristi za osobni rast te u pedagogiji, coachingu, menadžmentu, psihoterapiji, obrazovanju, sportu i mnogim drugim područjima.

Besplatno predavanje o NLP-u građanima donosi osnove programa NLP praktičarski, edukacije koja se izvodi po programu Međunarodnog NLP i coaching instituta u Berlinu.

Prijave se do srijede, 28. rujna, primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
25. travanj 2024 15:50