Vidimo se!
novi verde

Slavite život u malim detaljima i osjetite dašak Italije u srcu Zagreba

VERDE osim odlične hrane nudi izvrstan izbor probranih pića i cocktaila s potpisom, kreiranih u svakom detalju od strane majstora Vjenceslava Madića Kishonija,


Želeći donijeti dašak uživanja na način kako to samo Talijani znaju, kreirali smo prije tri godine naš prvi VERDE u Martićevoj 63. Tada nismo ni mogli sanjati kako je to zapravo tek početak stvaranja jedne nove priče. Otvorivši novi VERDE u srcu Zagreba u Berislavićevoj 18, postali smo svjesni kako je odabir imena VERDE potvrdio ideju ciklusa vječnog obnavljanja prirode i ljepote življenja.


MJESTO UŽIVANJA

Kombinacijom boja, miješanjem uzoraka materijala i profinjene linije namještaja, kontrastom industrijskih cijevi s naglašenom toplinom drveta, ambijentalno umirujuće rasvjete i nadahnute glazbe koja podiže raspoloženje… željeli smo utkati u njega svoju viziju inspiriranu vjerom u različite perspektive, trenutkom u vremenu u našim užurbanim životima u kojem radimo stvari koje najviše volimo, ili pak slavimo život s našim najdražima, istovremeno kreirajući uspomene... VERDE je stvoren za uživanje u jutarnjem ritualu ispijanja vrhunske kave i čaja ORO sa svježe pečenim, mirisnim briocheima i domaćim muffinima. Uz jutarnje ritualne, VERDE je ujedno i mjesto uživanja u prvoklasnim i probranim delicijama poput pršuta San Daniele odležanim 24 mjeseca, burrate koje jednom tjedno dovozimo s juga Italije, talijanskim tradicionalnim home made VERDE juhom s ječmom - „Zuppa di orzo“, već poznatim VERDE tramezzinima, home made foccaciama, grissinima i raznovrsnim domaćim slasticama. Koncept je utemeljen na talijanskoj gastronomiji, izvrsnim namirnicama upotpunjenima svježinom gradskih tržnica, savršenog okusa i vrhunske kvalitete.

Slavite život u malim detaljima jer VERDE nudi izvrstan izbor probranih pića i cocktaila s potpisom, kreiranih u svakom detalju od strane majstora Vjenceslava Madića Kishonija, samo i jedino za VERDE. Vjerujući kako stvari uvijek mogu biti bolje, u svemu što radimo - od načina na koji dizajniramo našu ponudu, do načina na koji pristupamo našoj usluzi - istovremeno neprestano procjenjujući postoji li bolji način, preispitujući stvari koje smo učinili.

Provedite vrijeme radeći ono što volite i u trenucima u kojima tražite malo mira, prolistajte knjige odabrane posebno za vas, luksuzne časopise ili uživajte u jedinstvenom pogledu na fotografije Marcella Geppettia (1933-1998), poznate diljem svijeta. Iza svake fotografije stoji priča slavnih protagonista koji su dio vječnosti ovjekovječili u trenutku lakoće i ljepote postojanja. Marcello Mastroianni protagonista Fellinijevog filma „La Dolce vita“ u pekarnici.

ISTINSKA STRAST

Kako bi naš život postao i ostao dobra priča „La Dolce vita“, pripremamo vam pod budnim okom i s istinskom strašću i inovativnošću majstora Kishonija i njegovog profesionalnog tima, mnoga iznenađenja u obliku radionica, evenata i stalnih edukacija u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Naši gosti su naša inspiracija. Najdraže nam je vidjeti kako ljudi dolaze u VERDE prepoznajući kako svoje, tako i naše zajedničke rituale ljepote življenja.

Linker
20. travanj 2024 10:27