Vi sjedite, a on radi umjesto vas... Divno, zar ne?
 Foto: Istock
Stigao je kraj dosadnom usisavanju

S jednim malim trikom možete očistiti cijeli stan dok sjedite u fotelji

Znamo da vam se više ne da izvlačiti usisavač iz pretrpanog ormara, boriti se s kablovima i trošiti vrijeme.

Sjećate se onog prvog trenutka kada ste vidjeli robotski usisavač? Možda ste bili kod nekih prijatelja kada vas je prepao taj slatki mali uređaj koji se pojavio iza ugla? Ili ste u trgovini bacili pogled na taj čudnovati stroj? Godinama već razmišljate da vam robotski usisavač hitno treba u životu. Dosta je čekanja. Znamo da vam se više ne da izvlačiti usisavač iz pretrpanog ormara, boriti se s kablovima i trošiti vrijeme.

Vrijeme je da uđete u svijet robotskih usisavača i potpuno promijenite pogled na čišćenje. Zašto je baš sada vrijeme?

Zato što je upravo izašla nova e5 serija iRobot Roomba robotskih usisavača. A ako kojim slučajem već imate Roombu, vrijeme je za nadogradnju.

Ne može jednostavnije

Nakon dugog iščekivanja konačno je izašla nova serija Roomba e5. Za razliku od prethodne serije 800, ova serija ima poboljšane AeroForce četkice koje uklanjaju prljavštinu, prašinu i ostatke mrvica s vaših podova. Možda ste odgađali kupovinu robotskog usisavača jer ste bili zabrinuti zbog količine tepiha koje imate u stanu i niste bili sigurni da će moći efikasno očistiti baš svaki. Ne brinite, nove četkice imaju kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja koja ne samo će očistiti sve što mu je na putu nego i sprječavaju zapetljanja.

Nova e5 serija također ima i bateriju s dužim trajanjem nego što je to imala prethodna serija, pa će sama zujati po stanu do 90 minuta, nakon čega sama odlazi na punjenje da bi mogla nastaviti s čišćenjem.

A ako ste uvijek mrzili vaditi one prljave vrećice iz usisavača, onda će vas definitivno razveseliti činjenica da nova e5 serija ima perivi spremnik. Sve što trebate učiniti je odvojiti spremnik, skinuti filter uložak i spremnik isprati vodom. Tako jednostavno, zar ne? Isto tako, Roombe e5 serija ima i poboljšani filter, pa će vam stan definitivno biti još lakše održavati.

Prati vaš životni stil

Znate onu situaciju kada sjedite na poslu i sijevne vam kroz glavu da ste jučer zaboravili usisati stan? I uhvati vas panika jer baš danas svekrva dolazi pokupiti djecu koju će uzeti na čuvanje par dana? Znate da će primijetiti da u hodniku ima suhog blata, a da su se u kutevima skupile pseće dlake. Nema razloga za paniku, zato što nova e5 serija ima WiFi vezu, pa robotima možete upravljati s mobitela putem aplikacije i kada niste kod kuće. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS.

Roomba ima hrpu senzora koji paze da usisavač radi ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja.

Vrijeme je da zauvijek zaboravite na borbe koje svakodnevno imate s klasičnim usisavačima. Izvlačenje usisavača, nedovoljno dugi kablovi i vaš umor mogu nestati zauvijek. Ovi robotski usisavači postat će vaša desna ruka i apsolutno će promijeniti vaš pogled na čišćenje. Roomba e5 prilagođena je vama i u potpunosti prati vaš životni stil.

Linker
23. travanj 2024 14:22