Instagram i stvarnost
 Instagram
influencerica u akciji

Razotkrila je jednu od najvećih prevara na Instagramu! 'Da, ovako moja guza zapravo izgleda'

Na Instagramu je prati više od milijun ljudi, a ona svakodnevno objavljuje svoje fotografije, jednu obrađenu, a drugu nefotošopiranu verziju svog tijela

Ono što vidimo na društvenim mrežama daleko je od stvarne slike. No, nerijetko to zaboravljamo. Zato sam ja tu, govori influencerica i novinarka Danae Mercer. Na Instagramu je prati više od milijun ljudi, a ona svakodnevno objavljuje svoje fotografije, jednu obrađenu, a drugu nefotošopiranu verziju svog tijela. I ona je jedna od rijetkih koja se ne srami svog celulita kao ni 'šlaufića' na trbuhu.


Prava slika

- Želim pokazati kako je lako manipulirati fotografijama i na društvenim mrežama stvarati neiskrenu sliku o sebi. Dobro osvjetljenje, pravi kut i poza igraju važnu ulogu Naravno, tu je i fotošop - govori Danae. Dodaje da je u jednom trenutku života bila opsjednuta time da mora biti mršava. Preskakala je, kaže, obroke, iako je imala normalnu težinu.

- Znam da nisam savršena, ali tome ni ne treba težiti. Konačno se osjećam dobro u svojoj koži. I mladi ljudi trebaju znati da nema ničeg lošeg u sitnim nepravilnostima. One nas čine posebnima - govori.

Linker
17. travanj 2024 12:28