Ovim programom djeca osvještavaju svoje ponašanje i osjećaje.
 Foto: iStock
Relax kids u Zagrebu

Prva radionica za djecu - opuštanje uz pozitivne misli i kreativne igre

Radionice programa Relax Kids podrazumijevaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca na zabavan i kreativan način uče smiriti, fokusirati i opustiti.

U utorak 07. ožujka će se u Zagrebu održati sljedeća u nizu radionica Relax Kids, namijenjena djeci različitih životnih dobi od 4 do 16 godina. Radionice su podijeljene u nekoliko grupa i osmišljene tako da prate djetetovu dob, rast i razvoj.

Relax Kids program je osnovala Marneta Viegas 2001. u Velikoj Britaniji. Marneta ima preko 30 godina iskustva s radom u području opuštanja i relaksacije. Program je osmišljen kao bi pomogao djeci u poboljšanju koncentracije i korekcije ponašanja.

Program koji ima definiranu strukturu testiran je pune tri godine u jednoj školi u Velikoj Britaniji, a rezultat je osim poboljšanja koncentracije i fokusa i poboljšanje ponašanja te je broj djece koja su bila udaljena sa satova smanjen sa 19 na 0 što se pokazalo kao izvrstan pokazatelj. Program je zaživio u pola milijuna domova i škola diljem zemlje.

Ove specijalizirane radionice za djecu u Zagreb je dovela Mirjana Petković, osebujna žena posvećena rastu i razvoju odraslih kroz Life Coaching i Heal Your Life radionice.

Pozitivno razmišljanje

Moja vjera u moć pozitivnog razmišljanja je velika, a kako sam i sama majka, želim da i drugi roditelji i djeca budu sretni i zadovoljni ljudi. Moje radionice za odrasle pomogle su mnogima da osvijeste sebe, svoje strahove, želje, prepreke u osobnom rastu i razvoju. Radionicama za djecu želim i djeci dati mogućnost da rastu i razvijaju se u sretne, samopouzdane i sigurne ljude, da budu svjesni svog ponašanja i s lakoćom upravljaju svojim osjećajima, izjavila je Mirjana Petković.

Promo
Relax Kids program omogućuje svakom djetetu da postane cjelovita, sretna i zadovoljna osoba.

Radionice programa Relax Kids podrazumijevaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca na zabavan i kreativan način uče smiriti, fokusirati i opustiti. Svaka radionica ima svoju temu i prilagođena je dobi djeteta. Radionice uključuju ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, pozitivne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju.

Ovim programom djeca osvještavaju svoje ponašanje i osjećaje te uče tehnike koje im omogućavaju da se lakše nose sa svakodnevnim izazovima, poboljšavaju svoju koncentraciju i ponašanje, stvaraju sliku o sebi kao samopouzdanoj i sigurnijoj osobi, a kroz zabavu i glazbu, osim duha vježbaju i svoje tijelo.

Relax Kids program omogućuje svakom djetetu da postane cjelovita, sretna i zadovoljna osoba.

Relax Kids radionice održavati će se ubuduće:

  • utorkom od 17-18h i nedjeljom od 14-15h u prostorijama udruge Prostor Imaginacije, Dalmatinska 17/1, Zagreb

Linker
16. travanj 2024 15:46