Knjigu možete naručiti i online putem web stranice www.mozaik-knjiga.hr
 Foto: Gustotv.com
Može bit baš tvoja!

Prijavi se na naš Facebook natječaj i osvoji novu knjigu Jamie Olivera

Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani, a upravo je i na naše tržište došla njegova nova knjiga koja, kao i sve do sad, nudi pregršt dobrih ideja.

"Odaberete li samo poneku ideju iz ove knjige, počet ćete drukčije razmišljati o hrani i njezinoj moći da izravno utječe na vas, i tjelesno i mentalno, što će vas nadahnuti da pozitivno promijenite ne samo način na koji jedete, nego i, nadam se, prehrambene navike osoba koje vas okružuju.", izjavio je Jamie Oliver.

Kako do knjige

  1. Lajkaj i prati Facebook stranicu portala Živim.hr
  2. Lajkaj objavu ovog nagradnog natječaja na Facebook stranici portala Živim
  3. Podijeli objavu ovog nagradnog natječaja s Facebook stranice portala Živim
  4. U komentaru napiši zašto želiš osvojiti novu knjigu Jamie Olivera

Nagradni natječaj traje od ponedjeljka, 4. prosinca do srijede, 6. prosinca 2017. u 20 sati.

Dobitnika objavljujemo u četvrtak, 7. prosinca u 12 sati. Sretno!


Put po svijetu

Jamiejeva zadaća s ovom knjigom je bila krenuti u svijet, učiti od nekih od najboljih stručnjaka za zdravlje i prehranu koji uopće postoje - liječnika, znanstvenika, profesora, te otputovati na neka od najzdravijih mjesta na svijetu, upiti koliko je moguće više informacija, pa čitatelje onda izvijestiti o najvažnijim spoznajama.

To je i učinio, uz pomoć tridesetogodišnjeg iskustva Jamie je pripremio ove slasne recepte te ponudio i prave male bisere superkorisnih informacija koje mogu dobro doći u svakodnevnome životu.

Knjiga pruža najmanje 30 mogućnosti za doručak, 30 za ručak i 30 za večeru ili međuobroke i pića - ta će jela ponajprije pobuditi okusne pupoljke i zasititi.

Osim toga, uklopit će se u dnevni raspored kalorija koje će svakoga uistinu držati na pravome putu (manje od 400 kalorija za doručak i manje od 600 za ručak ili večeru), tako da će ostati više nego dovoljno slobodnog prostora za grickalice i piće.

Jamie garantira

Kako kaže sam autor, uskoro ćete početi ćete drukčije razmišljati o hrani i njezinoj moći da izravno utječe na vas, i tjelesno i mentalno, što će vas nadahnuti da pozitivno promijenite ne samo način na koji jedete, nego i prehrambene navike osoba koje vas okružuju.

Hranu treba cijeniti, dijeliti je i u njoj uživati, a zdrava i hranjiva jela trebaju biti šarolika, ukusna i, što je najvažnije, zabavna.

I čvrsto obećaje: svi su recepti na stranicama ove knjige dobar su prehrambeni izbor.


Knjigu potražite u boljim knjižarama ili na web shopu www.mozaik-knjiga.hr

Linker
25. travanj 2024 18:30