Svaki tjedan nagrađujemo!

Prijavi se i osvoji! Poklanjamo 2 vrijedna Spring paketa zdravlja!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Kako biste se nadolazećih tjedana uspješno othrvali virozama, ali i nakupljanju kilograma tamo gdje ne želite - pobrinuo se Spring!

Ovaj natječaj je završio! Spring pakete zdravlja osvojile su:

  • Ksenija Drača, Rijeka
  • Dina Slade, Trogir

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na naš tjedni nagradni natječaj.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 28. studenog 2016. godine do 12:00 sati možete osvojiti:

2 Spring poklon paketa koji sadrže:

  • Spring CLA,
  • Spring vitamins & minerals i
  • Spring omega 3 Plus.

 

ZA DOBRE PROMJENE U ŽIVOTU

Spring paket zdravlja

Hladni mjeseci vrijeme su kada naše tijelo traži posebnu pažnju kako bismo se obranili od zimskog umora i manjka energije te čestih prehlada i viroza, kako bismo osnažili kožu i kosu, podigli raspoloženje i spriječili gomilanje masnih naslaga, pogotovo karakterističnih za vrijeme blagdana koji samo što nam nisu pokucali na vrata...

Spring dodaci prehrani spadaju u premium dodatke s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka koji omogućavaju optimalno djelovanje proizvoda.

Izgledajte i osjećajte se bolje ove zime uz zimski paket zdravlja koji sadrži 3 nezaobilazna proizvoda:

Spring CLA - Protiv masnih naslaga na trbuhu, bokovima i oko struka

Ovaj inovativni dodatak prehrani sadrži optimalne koncentracije konjugirane linolne kiseline (CLA), esencijalne masne kiseline iz ulja biljke šafranike, koja sprječava taloženje masnih naslaga na mjestima na kojima je njihovo nakupljanje najizraženije (trbuh, struk, bokovi...) te omogućava brže i učinkovitije topljenje već postojećih masnih naslaga.

Ekstrakt sjemenki lana poboljšava probavu, a krom snižava razinu kolesterola.

[Cijena, 60 kapsula: 134,21 kn]

Spring vitamins & minerals - komples svih vitamina i minerala za više energije i jači imunitet

Spring vitamins & minerals sadrži optimalne koncentracije svih vitamina i minerala, namijenjenih očuvanju energije, vitalnosti i zdravlja.

Ujedno djeluje na jačanje imuniteta, optimalnu proizvodnju energije, zdravlje krvožilnog, živčanog, hormonskog i mnogih drugih sustava, povećanje gustoće koštanog tkiva i sprječavanje lomova, zatim na smanjenje stresa, kao i na zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.

[Cijena, 30 tableta: 123,18 kn]

Spring omega 3 Plus - iznimno visoke koncentracije omega-3 za zdravlje srca, mozga, vida, kože

 

Spring omega 3 Plus prvi je i jedinstven dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama sa 5 dokazano učinkovitih djelovanja na:

  • zaštitu zdravlja srca i krvožilnog sustava,
  • živčani sustav, moždane funkcije i pamćenje,
  • regulaciju i smanjenje upalnih procesa,
  • regulaciju hormonalne ravnoteže (simptoma PMS-a i menopauze),
  • ljepotu i zdravlje kože, kose i noktiju.

 

Spring omega 3 Plus dodatak prehrani sadrži najbolju koncentraciju EPA i DHA omega-3 masnih kiselina, dobivenih iz ribljeg ulja, te biljna ulja noćurka i borača bogata GLA omega-6 masnom kiselinom, kao i obilje vitamina E.

Stoga Spring omega 3 Plus pozitivno djeluje ne samo na zdravlje srca i krvnih žila, poboljšanje moždanih funkcija, jačanje imuniteta te smanjenje upalnih procesa u organizmu, nego utječe i na hormonalnu ravnotežu, ublažavanje PMS-a i simptoma predmenopauze, smanjenje bolova u grudima za vrijeme mjesečnice te pozitivno djeluje na zdravlje kože, kose i noktiju.

[Cijena, 60 kapsula: 175,56 kn]

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo