Bez obzira gdje provodili svoj zasluženi godišnji odmor, ne zaboravite na knjigu.
 Foto: iStock
Ljetni sajam knjiga

Povedi i knjigu na godišnji! Zaslužila je

Na Zagrebačkom velesajmu od 6 do 16. srpnja posjetite Ljetni sajam knjiga i otkrijte što su za vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga i brojni drugi izdavači.

Ako je itko zaslužio odmor ove godine, onda su to knjige. Iza njih je burna godina, s tim ćemo se svi složiti. Predugo su sjedile na skladištima, sunce odavno nisu vidjele. Zaslužile su da ih zgrabimo u ruke i povedemo gdje god planiramo ići!

Prava prilika za to je Ljetni sajam knjiga koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 7A, od 6. srpnja do 16. srpnja (10-21 sati)!

Veliki izbor

U paviljonu 7A koji se nalazi s desne strane ulaza na velesajam, uskoro će vas dočekati pravo šarenilo izbora. Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će osam različitih izdavača s ponudom koju ne biste smjeli propustiti. Vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice očekuju čitatelje po popustima od 20 do 80 posto!

Radno vrijeme Ljetnog sajma knjiga je od 10 do 21 sati.

Knjige su neprocjenjivo bogatstvo i sigurni smo da će svatko od posjetitelja u toj bogatoj ponudi naći idealne naslove za sebe i svoje najbliže!

Linker
19. travanj 2024 23:52