Nakon puno pokušaja i neuspjeha čišćenja mrlja od ulja, život olakšava mali trik
 Getty Images/iStockphoto
Blistavo za minutu!

Otkrila bizaran trik za uklanjanje masnih mrlja s plastičnih posuda i dobila pola milijuna lajkova

Kaže da joj je to promijenilo život jer u njenoj kuhinji članovi obitelji neprestano pune sudoper s masnim plastičnim posudama


Piše: Goranka Jelinčić


Britanka Adi Kempler otkrila je tajnu čišćenja tvrdokornih mrlja na plastičnoj posudi za manje od minute. Kaže da joj je to promijenilo život jer u njenoj kuhinji članovi obitelji neprestano pune sudoper s masnim plastičnim posudama.


Gotovi su dani ribanja

Nakon puno pokušaja i neuspjeha čišćenja mrlja od ulja, život olakšava mali trik.

Prošli su dani ribanja i namakanja posuda satima i satima. I, dakako, bacanja. Za ovu gotovo revolucionarnu metodu potrebno je malo truda i manje od jedne minute.

Trik je u kuhinjskom ručniku.

Demonstrirajući metodu, Adi kaže kako treba staviti malu količinu tekućine za pranje u prljavu posudu. Ubaciti usitnjene kuhinjske ručnike, zatim dodati toplu vodu i sve skupa mućkati dok se ne sjedini. Potom čvrsto stavite poklopac i protresite otprilike 45-60 sekundi.

Istresite sadržaj u sudoper, pazite da kuhinjski ručnik bacite u smeće, umjesto da ga puštate niz odvod.

Nakon tretmana plastična posuda izgleda kao nova - jednostavno blista. Stavljanje papirnog ručnika u posudu pomaže da se upije sav masni ostatak koji vam je teško ukloniti.

Otkako je objavljen, video je na TikTok kanalu dobio gotovo 500 000 lajkova i tisuće komentara ljudi koji su hvalili ideju.

Linker
25. travanj 2024 10:54