BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite dizajnersku haljinu Krie u kojoj ćete zablistati za blagdane

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!

DOBITNICA:

Anica Mirosavljević, Zagreb

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 16. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Treći nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Sport Vision - 4 x 500 kn bonova
  • Olival - 8 paketa Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2
  • Krie - dizajnerska haljina
  • Kevin Murphy - Sweet Hydration, 6 paketa


Prosinac je jedini mjesec u godini u kojem možete odbaciti sva modna pravila i priuštiti si haljinu koju ćete odjenuti samo jednom za ulazak u Novu Godinu

Iz izloga nas mame šljokice, saten, baršun i teatralno perje koje potpuno ima smisla i želimo ga na svim odjevnim predmetima. Nije lako pronaći spektakularnu kombinaciju za doček Nove godine, zato smo zamolili za savjet dizajnericu svjetskoga glasa Kristinu Burju koja ima nekoliko prijedloga kako se odjenuti za svečane prilike.

„Ovisno o mjestu partyja biramo i odjeću. Ako smo odlučili 2020. godinu dočekati s društvom u omiljenom baru, predlažem da odaberete udobne, moderne hlače od umjetne kože koje ćete upotpuniti također zanimljivom Krie jaknom u kontrastnoj boji s upečatljivim detaljima. U ovakvoj kombinaciji osjećat ćete se ležerno i raspoloženo za ples cijelu noć, baš poput naše Sonje Kovač.

John Pavlish.

Također biste bili zamiječeni i ako odaberete sjajne, srebrne hlače zanimljivog vezanja u kombinaciji s jaknom ili sakom. Upotpunite kombinaciju s trendi kaubojkama i sprmni ste za party godine.

John Pavlish

Lijepo je dočekati Novu na večeri i intimnijoj atmosferi ugodnom društvu. Odijela su uvijek odličan izbor jer vas ne sputavaju, a osjećat ćete se udobno i istovremeno elegantno. Koristite Božićne boje poput onih koje nosi Ella Dvornik, crveni Krie sako i zelene hlače te kontrastne čarape kao upečatljiv detalj ove kombinacije garantiraju dobro raspoloženje u najluđoj noći.

John Pavlish

Dočeci na otvorenom su veseli i dinamični, ali treba se i slojevito odjenuti poput Marijane Batinić koja je uz sako haljinu odabrala i Krie kaput s perjem kao dominantnim detaljem dostojnim novogodišnje noći. Dobre čizme upotpunit će cijeli stajling i podići ga na viši nivo.

John Pavlish

Ako pak želite potpuni glamur za vaš veličanstveni doček onda izaberite satensku haljinu sa šlepom i to u boji Silvestrova. Neka sve bude pomalo pretjerano, potrudite se oko cjelokupnog dojma, make upa, frizure, nakita jer savršeno dotjerani izazivate Novu godinu da bude jednako savršena poput vas.“ - objasnila je ova etablirana dizajnerica koja je nedavno u Portugalu predstavila svoju posljednju kolekciju, a koja je dostupna u zagrebačkom Krie Butiqueu u Gudnulićevoj 9.

John Pavlish

Linker
15. travanj 2024 20:41