Naučite osloboditi svoje dragocjeno vrijeme, ali i energiju za sve one aktivnosti u kojima želite sudjelovati, a nikako ne uspijevate.
 Getty Images
Prva, a naša

Online edukacija koja bi nam svima dobro došla, jer nitko nema vremena za gubljenje

Organizacijske vještine ne dobivaju se rođenjem nego se uče, a to iziskuje resurs koji baš danas svima nedostaje - vrijeme. 



Imati organizacijske vještine važno je za uspješno nošenje sa današnjim životnim tempom. No, kako steći te vještine bez dodatnog kompliciranja vlastite svakodnevice i bez dodatnog udara na svoj već ugroženi mentalni mir? Odgovor leži u prvom hrvatskom portalu za online edukacije iz područja osobne organiziranosti.

Organizacijske vještine najveći su saveznik našeg mentalnog mira. Znati otkriti vlastiti organizacijski sistem i njime pojednostaviti svoju svakodnevicu želja je većine ljudi, naročito onih prezaposlenih.

No, organizacijske vještine ne dobivaju se rođenjem nego se uče, a to iziskuje resurs koji baš danas svima nedostaje - vrijeme.

ŠTO KAD NEDOSTAJE VREMENA

Srećom, tehnologija je već neko vrijeme u službi jednostavnijeg učenja i koncept online edukacija nije novost. Ono što jest novo, međutim, je mjesto na kojem možete u potpunosti po vlastitom rasporedu pratiti hrvatske online edukacije iz područja osobne organiziranosti.

Naša autorica kolumni, zagrebačka profesionalna organizatorica i vlasnica brenda SLAGALICA organiziranje, Tamara Kajari odlučila je prezauzetim ljudima omogućiti da na potpuno fleksibilan način pohađaju edukacije koje već godinama održava u zagrebačkoj učionici ili putem tzv. live webinara.

TREBA LI VAM UOPĆE OVAKVA EDUKACIJA

Prepoznajete li kod sebe neke od ovih simptoma neorganiziranosti, nužna vam je edukacija o organizacijskim vještinama:

  • nesastavljanje planova i popisa,
  • preuzimanje previše obaveza,
  • gubljenje stvari,
  • kašnjenje,
  • pretrpani ormari,
  • nesređena arhiva,
  • izazovi roditeljstva,
  • zanemaren društveni život,
  • kronični umor i nezadovoljstvo.

Naučite osloboditi svoje dragocjeno vrijeme, ali i energiju za sve one aktivnosti u kojima želite sudjelovati, a nikako ne uspijevate. Poradite na svojim organizacijskim vještinama i riješite nagomilane probleme vezane za planiranje, motivaciju, fokus i svoj konstantni mentalni nemir. Jednostavno odlučite živjeti bolje i počnite učiti kako.

Sve detalje ovih jedinstvenih edukacija potražite ovdje ili na njenom Facebook profilu.


Linker
25. travanj 2024 17:12