One su dobro unovčile svoje nesavršenosti...
 Foto: vagabond.com
Ljepota je u očima promatrača

Nekoć su ih zbog izgleda vrijeđali, a danas baš na njemu zarađuju

One su pune pjegice, imaju neukrotivu kosu i razmak između zubi. U školi su ih zadirkivali, a danas su zvijezde modnih časopisa.

Na stranicama modnih časopisa, kao i na pistama, uvijek smo viđali žene savršenih figura i još savršenijih crta lica. Međutim, modna industrija počela je sve više cijeniti male, ali predivne nepravilnosti.

Ove dame pokazuju kako je ljepota zaista u očima promatrača.

Ashley Smith

Ova manekenka prepoznatljiva je po vidljivom razmaku između zubiju. Iako su je u djetinjstvu zadirkivali, Ashley je odbila promijeniti svoj specifični izgled i zbog toga je mnogi dizajneri iznimno cijene. Radila je za Vogue, Glamour i Levi's.

Masha Tyelna

Mlada Ukrajinka se zahvaljujući "izvanzemaljskim" očima istaknula u masi drugih modela. Zovu je vlasnicom 'najvećih očiju na svijetu'.

Sabina Karlsson

Prirodno kovrčava kosa, pjegice po cijelom licu, razmak između zubi i nekoliko kilograma viška. Ovu Šveđanku teško je ne zamijetiti. Sabina priznaje kako joj je trebalo vremena da prihvati svoje obline, no danas, kaže, svoje bokove ne bi mijenjala nizašto na svijetu.

Miriam Njoh

Miriam je albino model čija egzotična ljepota nije ostala neprimijećena. Također je talentirana stilistica, fotografkinja i blogerica. Kaže kako su je maltretirali u školi te da joj je bilo iznimno teško pomiriti se sa svojim izgledom.

View this post on Instagram

As seen through @dqwon's eyes

A post shared by Mirian Njoh (@miriannjoh) on

Cipriana Quann

Ciprianu i njenu sestru blizanku, poznatu pod imenom TK Wonder u modnom svijetu zovu 'kraljicama prirodne kose'.

- Nekoć smo mrzile svoju kosu i vjerovale smo kako nam je ona najveća prepreka u životu. Onaj trenutak kad smo je odlučile prestati peglati, život nam se promijenio - rekle su blizanke. Dodaju da danas obožavaju svoju prirodnu afro kosu.

Paloma Elsesser

Ljepotu ove djevojke agenti su prepoznali zahvaljujući njenom Instagram profilu. Paloma nema problema s pokazivanjem svojih oblina.

- Želim pokazati da biti malo puniji nije nešto ružno, odvratno i nešto čega biste se trebali sramiti - rekla je. Dodaje da je njeno zdravlje odlično, da ne bježi od zdrave hrane i da vježba.

Anna Mila

Modni agent primijetio ju je dok je bila u kupovini s majkom. Anna je danas jedan od zaštitnih lica Dolce&Gabbane i Versacea, a poznata je po prirodno čupavim obrvama.

Felice Joop

Velike uši i razbarušene obrve postali su zaštitni znak ove mlade manekenke. Iako je tek na početku karijere, modni znalci joj predviđaju veliku uspjeh.

- Na pogrdne komentare sam se navikla još u školi. Danas me oni više ne diraju, ali bilo je dana kada sam se znala zaključati u sobu i plakati - priznaje.

Sestre Bawar

Ove blizanke su sa svojom unikatnom bojom kože srušile sve standarde ljepote. Lara i Mara imaju albinizam, a njihova starija sestra Sheila nema. Zahvaljujući svojoj posebnoj ljepoti potpisale su brojne ugovore.

Linker
20. travanj 2024 15:34